tellos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 gellidus@ abi sende iyice okumaz etmez bi toplum yaptın bea=) niye bilmesin insanlar allah allah bu arada netten gazete okumadaya hatta e-kitap okumayda uyuz oluyorum kağıtın tadı nerde vardırki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hem interneti yemek yerken altına seremiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 tuvalette okunmayan seye gazete demem ben ha laptop sokulur tuvaletede insan rahatliyamaz be onla hayvan gibi laptop dizindeyken gerilip rahat rahat okuyamassin gazete gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bizimkiler çok büyük ya. tabloid gazteler olsa keşke bizde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 @Viktor, sehpa ile gireceksin üzerine koyacaksın notebooku. Dizdeyken nası yaparki insan heh [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 02:50 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 küvetlerde oturmak için böle ufak tabure tarzı plastik şeyler var. ondan var bizde. rahat oluo koyuyorum önüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar