Brigand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Arkadaşlar şimdi bu sorun cd-rw'emde başıma geliyordu ama bugün dvd-rw'de de olmaya başladı. Makinamda dvd-rw ve cd-rw var. Cd-rw master dvd-rw slave olarak takılı. Nero ile cd yazıyorum. Sorunsuz yazıyor ve bitiyor. Daha sonra cdyi takıp açmak istediğimde cd açılıyor ama herhangi bir dosyaya çift tıklayınca ya da kopyalamak isteyince kum saati çıkıyor ve makina öyle kalıyor. Ta ki cd'yi çıkarana kadar. Bunu hem dvd-rw'de hem cd-rw'de denedim. Nero-7.5.1.1 kurulu ve kaspersky internet security, babylon sözlük, winamp 2.91 ve live messenger açık sadece. Ayrıca geçenlerde bir dvd yazarken bir sorun olmuştu tam hatırlamıyorum ama aynı sorundu. Galiba dvd yazarken de oluyor. Nedir sizce sorun? Ben şimdi en son nero'yu indirip tekrar deneyecem her çalışan programı kaspersky'ı vs.. kapatarak. Ama 2 cd'im heba oldu şimdiden, umarım daha fazla heba olmadan çözülür. Bu arada 1. ve 3. heba oldu ama 2. cd sorunsuz çalışıyor. Tabi yazarken sorunlu cdlerde hiçbir hata da almıyorum, başarılı olarak yazıldı diyor. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 14:52 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 firmware güncellemesi yapıp denedin mi? belki çözülür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar