riglous Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 [spo]Ey milletim, Ben, Mustafa Kemal'im... Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim, Hâlâ en hakiki mürşit, değilse ilim, Kurusun damağım, dilim. Özür dilerim... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... * Özgürlük hâlâ, En yüce değer Değilse eğer... Prangalı kalsın diyorsanız, köleler... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... * Yoksa, çağdaş medeniyetin bir anlamı, Ortaçağa taşımak istiyorsanız zamanı, Baş tacı edebiliyorsanız Sanatın içine tüküren adamı... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... * Yetmediyse acısı, şiddetin, savaşın. Anlamı kalmadıysa Yurtta sulh, dünyada barışın. Eğer varsa ödülü, silahlanmayla yarışın. Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... * Özlediyseniz fesi, peçeyi. Aydınlığa yeğliyorsanız, kara geceyi. Hâlâ medet umuyorsanız Şıhtan, şeyhten, dervişten. Şifa buluyorsanız, Muskadan, üfürükçüden... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... * Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek... Kara çarşafa girsin diyorsanız, Yobazın gazabından ürkerek... Diyorsanız ki, okumasın Kadınımız, kızımız; Budur bizim alın yazımız... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... * Fazla geldiyse size, Hürriyet, Cumhuriyet... Özlemini çekiyorsanız, Saltanatın, sultanın... Hâlâ önemini anlayamadıysanız, Millet olmanın... Kul olun, ümmet kalın, Fetvasını bekleyin, Şeyhülislamın... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi. RAHAT BIRAKIN BENİ...[/spo] ANS'in neden boyle yaptigi acikca ortadadir. Bunu oyle ya da boyle nedene baglamaya calismak bosuna bence. Bence bu noktada da dogru olani yapti; kimine gore RTE'yi kisitladigi icin yanlis olani yapti. [spo] Ben size olacagi soyliyim simdiden. Bundan 5 sene sonra, bizim simdiden istemedigimiz seyler alip basini gitmis iken, ben docentligimi bitirirken cumhurbaskanindan onayini almis hukumet rejim degisikligine giderken, iyi/dogru/yanlis/kotu gozetmeksizin, terbiye dahilinde, "ne anam ne babam kaldi, ben kendim geldim bu sefer" demek suretiyle, su kadar sene yaptigim tahsilat para vs. her seyi gozetmeksizin tek bir sarjorle, meclisi, cumhurbaskanini ve demokrasiyi katledecegim. Iste boyle bi kara gun yasanirken Ankara'da, cehennemde yanacagimi bilsem de, kiminin fikrine uymasa da, artik bir faydasi kalmayacak; cunku basbakan "ben geliserek degistim" diyemeyecek. Yenisi gelmeyecek mi (Erbakan tek saniyorduk zamaninda...)? Gelecek elbet ama benden 10 tane daha gidip yine demokrasiyi katledecek. Neden biliyo musunuz, cunku her millet hakettigi gibi yonetilir. Ben de gozu donmus azili ve tahsilli bir katil olarak hakettigim sekilde yonetiliyorum. Saygilar.[/spo]
Öne çıkan mesajlar