Maxarathiel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Gerekli olduğu için WoW accpuntumu satıyorum. İki karakterde EU Executus serverında, 70 female blood elf warlock ve 70 female orc hunter. Warlock 375 tailoring ve 375+enchanting, Karazhan dropu hariç hemen hemen tüm enchantlar mevcut (wep ve bracer damage up, wep 70ap etc...), full frozen shadoweave set, spellstrike set ve girdle of ruination. Unbuffed 951 damage up + 24spell crit (desto spec). Scryer exalted, kalan heryer revered. Çantasında 3,5k gold bankasında baya fazla enchanting materiali. Hunter 350 leatherworking, 375 mining (skining kasmak kolay para amaçlı bu durumda), üstüne 5-man dropları, Karazhan epic gun ve epic flying mount. Hesap 23 mayısa kadar açık ben bu süreç boyunca oynamaya devam ediyor olacam. 1 hafta gibi bi süreç içinde warlocka da epic flying mount almış ve eksik repleri tamamlamış olurum. Fiyat hakkında çok net bir düşüncem yok özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Alıcının Ankara da olması tercih sebebidir. Şu an armorye bağlanamadığım için link veremiyorum (benden kaynaklanabilir uzun bir süredir böyle) ancak servera gelerek ulaşırsanız bizzat görebilir veya msn adresini söylerseniz gerekli ss leri ordan yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 baban vurmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Hunter satıldı. Warlocka 280% mount alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 fiyat 600 olarak düşünüyorum. Anlaşabileceğimizi düşünüyorsanız mesajlarnızı beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar