odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 bu programı kullanan bi' arkadaş yardım edebilirse sevinirim .. şimdi bende iki .bin dosyası var bunlar bi' filmin birinci ve ikinci cdleri(bölümleri vs.) sanırım .. bunları nasıl divx playerlarla oynatacak hale getirebilirim .. mount falan yaptım .. file explorer yapıp içindeki .mpeg uzantılı dosyayı çalıştırmaya çalıştım ,olmadı .. ayrıca bu iki dosyayı birleştirmem de mi lazım ? yardımcı olursanız sevinirim .. cd ye yaz demeyin .. bu güne kadar bu gibi programlarla uğraşmamamın sebebi cd writerımın olmaması ... ayrıca .cue leri de var .. kısaca yardım ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 heLp me ladies one more time[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 fantom CD yi kullanan ya da .bin lerle .cue lerle uğrAşan yok mudur ... ? [Bu mesaj odchu tarafından 23 September 2003 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Ben kullanıyorum.CD yazar gibi image dosyasını kopyalayaaksın sonrada kullanacaksın sürücüdeymiş gibi,ne gibi bir yardım istedin anlayamadım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 nereye nası kopyalayacağım ..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bunu ayrıntılarıyla anlatabilecek biri vAR mı ? sıfırdan ... iki .bin ve .cue dosyamız var , fantom CD yi açıyoruz ve sONRAaa ....[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 vay anasına beA ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Arkadaşım sen onu virtual cd-rom'unda görüntülemişsin anlaşılan. Şimdi yapman gereken, Windows Media Player'ı açıp (divX player'ın neyse onu işte), o sürücüyü hedef olarak göstermen. Kendisi okuyup, filme başlayacaktır... [Bu mesaj riglous tarafından 24 September 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 öFff .. sorun şu spa filmdeymiş Underworld .. kendimden şüphe etmeye başladım artık mal mıyım diye bi' programı anlayamadım .. neyse .. konu kapanmıştır ... saolun .[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar