senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ben xp pro kullanıyorum. .net famework SDK 1.1 i pc ye kurdum. Ama sharpdevelopment'ı yüklemeye çalıştığımda bilgisayarınızda .net sdk 1.1 bulunamıyor diyor. bide bu .neet sdk yüklenirken bilgisayarınızda java ile ilgili bişiler de olması gereli dedi.Java ile aram pek iyi olmadığından anlayamadım tabii :) sonuç olarak bana .net sdk yı nasıl yükleyeceğimi adım adım anlatrsanız memnun olarum bunu yüklemen önce pc de başka hangi progların olması lazım vs vs vs[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Yüklediğin SDK'mı yoksa Framework mü ? ikisi ayrı şeyler..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 SDK da framework de var sanırım.. bir de installda bi sorun cıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 .net framework sdk diyor. installda sorun şöyle çıktı hepsini yükledi fln en sonunda s ze javalı bişilerde lazım dedi orayı anlayamadım. java machine mi idi yoksa j# için ayrı bişi lazım bilmiyorum ??[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 J# ayrı bişi, alakasız. Java machinedir o. Onu indir kur bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar