Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yine ve yine baymam sonucu druidimi satmaya karar verdim =) Karakter Allie ve ragnaros serverındadır. Transferi 6 hazirana kadar kapalıdır. Gayet güzel bir guildi vardır. Ve yeni 1 aylık süre yükledim. Kayıtlı emaili dahil herşeyini vericem. Hem feral hem resto seti var. ( rare) Detaylar vs. için Ö.m yoluyla ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hmm Allie diye bi druid vardi BL de ama bu o olamaz herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Öm attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Dün 2 tane epic aldım ama server geriye alındı =) Bot gitti malesef.Ama shoudler duruyor. Şimdi epic bir omuzluk var ve Epic bir bot var pvp den. Ama o bot düşerse bana verilecek tekrardan. Resto seti var 1000 civarı + heal var tank seti var 21000 + armor var dps staffı ringi felan herşeyi var 2000 civarında ap var. Fiyatı 300 ytl olarak belirledim. Kesin değildir fiyat. Satarsam bırakıcam. Satamazsam daha da epic kasıp daha yüksek bir fiyata satmayı düşünüyorum. Ö.m dan ulaşın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Acilen paraya ihtiyacım olduğu için fiyatı 250 ytl yaptım Bunun haricinde yakında ss cavern a başlayacak guildim.Ve dkp m de birikmiş durumda. + heal 1250 civarında şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar