Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Excalibur - Albion da yeni bir guild

DiaBLeSSe

Öne çıkan mesajlar

Melaba arkidişley!

Exca Albionda 2 hafta önce bir yabancı arkım ile Mystical Unicorns adında guild kurduk.
Aranızda "efek bende bir Unicorn olamk istiyorum, Hayatın tadına varmak istiyorum" dien varsa :p bana oyundan pm atabilirsiniz. (aktif charlarım: Hurem, Diablesse, Mieliki)
shu an 30 civarı üyemiz, cogunlukla da 40 + civarda charları var.
Allianceımız lada duzenlenen guild- alliance huntlarımız da bulunmakta... Kısaca aktif bir ortam.

Öpüldünüz[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 23 September 2003 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Heheh valla ben 5 aydır yapıyorum zaten onu.. ama bende tavsiye ederim valla...

Sheriffen'i geri aldım ara sıra onunla giriyorum da tat vermiyo hiç.. zevk alamadım bir türlü o nedenle sallamıyorum pek oyunu..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı guildler olsun abya :) bende midgarda kuracam bitane de bilmiyorum, tekrar silip albiyona mı dönsem diye bile düşündüm hani, ama onu yapacağıma oyunu bırakırım sanıyorum :) gelirsem bi /level 20 yapıp dalarım aranıza :p[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Deleted [R.I.P.]
Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Deleted [R.I.P.]
Obscurd Reborn level 3X Savage
Sosyal ağlarda paylaş

uyduk bi dengesizin aklına geldik karlı dağlara abyacım :) bide kobold oldum yahu, insan tall highlanderdan sonra short koboldla oynayınca komplekse giriyormuş vallahi :) ama nerf gelene kadar en eğlencelki class savagedir kanaatimce, yani beni bukadar güldüren enstantanelere paladin yada infiltrator oynarken denk gelmemiştim :) bigün görüşünce anlatırım ciddi manada karın ağrısı geçirirsin gülmekten :)[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Deleted [R.I.P.]
Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Deleted [R.I.P.]
Obscurd Reborn level 3X Savage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...