DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Melaba arkidişley! Exca Albionda 2 hafta önce bir yabancı arkım ile Mystical Unicorns adında guild kurduk. Aranızda "efek bende bir Unicorn olamk istiyorum, Hayatın tadına varmak istiyorum" dien varsa :p bana oyundan pm atabilirsiniz. (aktif charlarım: Hurem, Diablesse, Mieliki) shu an 30 civarı üyemiz, cogunlukla da 40 + civarda charları var. Allianceımız lada duzenlenen guild- alliance huntlarımız da bulunmakta... Kısaca aktif bir ortam. Öpüldünüz[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 23 September 2003 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 lady çelin e bak sen guild muild olayina girmiş hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Ana sen yaşıyomusun ?[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: SeriaLKilla, 23 September 2003 15:20 tarihinde demiş ki: lady çelin e bak sen guild muild olayina girmiş hayirli olsun :) Aman tanrım yashadına inanamıyorum =o) sefindirik oldum =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Bende bi troll'ün altında fecii şekilde can verdi fln sanıyordum :P hehe iyi iyi tatil bitti pıtırcıklar yuvaya dönmeye başladı :O[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ben hep buralardaydim da daoc u birakali çok oldu ;P aştik yani anlicaniz boş boş nette gezinmek müzük dinlemek daha bi zevkli oldu daoc tan ehueu tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Heheh valla ben 5 aydır yapıyorum zaten onu.. ama bende tavsiye ederim valla... Sheriffen'i geri aldım ara sıra onunla giriyorum da tat vermiyo hiç.. zevk alamadım bir türlü o nedenle sallamıyorum pek oyunu..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hayırlı guildler olsun abya :) bende midgarda kuracam bitane de bilmiyorum, tekrar silip albiyona mı dönsem diye bile düşündüm hani, ama onu yapacağıma oyunu bırakırım sanıyorum :) gelirsem bi /level 20 yapıp dalarım aranıza :p[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Deleted [R.I.P.] Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Deleted [R.I.P.] Obscurd Reborn level 3X Savage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Weretigerım tigerım =oP Midgard da neymiş be Albionda biz varken ne işin var oralarda =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 uyduk bi dengesizin aklına geldik karlı dağlara abyacım :) bide kobold oldum yahu, insan tall highlanderdan sonra short koboldla oynayınca komplekse giriyormuş vallahi :) ama nerf gelene kadar en eğlencelki class savagedir kanaatimce, yani beni bukadar güldüren enstantanelere paladin yada infiltrator oynarken denk gelmemiştim :) bigün görüşünce anlatırım ciddi manada karın ağrısı geçirirsin gülmekten :)[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Deleted [R.I.P.] Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Deleted [R.I.P.] Obscurd Reborn level 3X Savage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bir gece aLLa a$kIna karsILasaLim emainden cikin yahu anca saklaniyorsunuz kaLeLere faLan.MidLer gene iyi homur homur kosturuyorLar ortaLikta.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hyrLi oLsun guiLd.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar