DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Melaba arkidişley! Exca Albionda 2 hafta önce bir yabancı arkım ile Mystical Unicorns adında guild kurduk. Aranızda "efek bende bir Unicorn olamk istiyorum, Hayatın tadına varmak istiyorum" dien varsa :p bana oyundan pm atabilirsiniz. (aktif charlarım: Hurem, Diablesse, Mieliki) shu an 30 civarı üyemiz, cogunlukla da 40 + civarda charları var. Allianceımız lada duzenlenen guild- alliance huntlarımız da bulunmakta... Kısaca aktif bir ortam. Öpüldünüz[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 23 September 2003 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 lady çelin e bak sen guild muild olayina girmiş hayirli olsun :)
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Ana sen yaşıyomusun ?[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: SeriaLKilla, 23 September 2003 15:20 tarihinde demiş ki: lady çelin e bak sen guild muild olayina girmiş hayirli olsun :) Aman tanrım yashadına inanamıyorum =o) sefindirik oldum =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Bende bi troll'ün altında fecii şekilde can verdi fln sanıyordum :P hehe iyi iyi tatil bitti pıtırcıklar yuvaya dönmeye başladı :O[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ben hep buralardaydim da daoc u birakali çok oldu ;P aştik yani anlicaniz boş boş nette gezinmek müzük dinlemek daha bi zevkli oldu daoc tan ehueu tavsiye ederim..
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Heheh valla ben 5 aydır yapıyorum zaten onu.. ama bende tavsiye ederim valla... Sheriffen'i geri aldım ara sıra onunla giriyorum da tat vermiyo hiç.. zevk alamadım bir türlü o nedenle sallamıyorum pek oyunu..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin
Weretiger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hayırlı guildler olsun abya :) bende midgarda kuracam bitane de bilmiyorum, tekrar silip albiyona mı dönsem diye bile düşündüm hani, ama onu yapacağıma oyunu bırakırım sanıyorum :) gelirsem bi /level 20 yapıp dalarım aranıza :p[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Deleted [R.I.P.] Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Deleted [R.I.P.] Obscurd Reborn level 3X Savage
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Weretigerım tigerım =oP Midgard da neymiş be Albionda biz varken ne işin var oralarda =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Weretiger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 uyduk bi dengesizin aklına geldik karlı dağlara abyacım :) bide kobold oldum yahu, insan tall highlanderdan sonra short koboldla oynayınca komplekse giriyormuş vallahi :) ama nerf gelene kadar en eğlencelki class savagedir kanaatimce, yani beni bukadar güldüren enstantanelere paladin yada infiltrator oynarken denk gelmemiştim :) bigün görüşünce anlatırım ciddi manada karın ağrısı geçirirsin gülmekten :)[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Deleted [R.I.P.] Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Deleted [R.I.P.] Obscurd Reborn level 3X Savage
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bir gece aLLa a$kIna karsILasaLim emainden cikin yahu anca saklaniyorsunuz kaLeLere faLan.MidLer gene iyi homur homur kosturuyorLar ortaLikta.[hline]Nightwish from NBL
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hyrLi oLsun guiLd.[hline]Nightwish from NBL
Öne çıkan mesajlar