A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Beyler uzun zamandır Opera kullanıyordum,yeni yeni Firefox'a başladım ama şu radyo dinleme olayını bunda da yapamadım,Opera'da da olmuyordu FF2'de de olmuoyr!Normalde Radion101 ve radio eksen dinliyorum ama ie7'de ayrı sekme de dinleyebilirken,firefox ve opera'da ayrı sekme de olmuyor,wimanp veya diğer oynatıcı da dinleniyor.Çözümü vaa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bende winamp ile açmıyor, ayrı bi ufak pencere olarak çıkıyo.. 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Fireof ile açacağım zaman 365live.com adlı bi siteden play.pls adlı bi dosya indirmemi istiyor bunu indirip winampta dinliyorsun,firefox sekmesinde yapamadım ama sonra yarım saatlik kurcalamam sonunda,firefox'ta ie sekmesi ile açabildim,sorun halloldu ama genede sadece firefox sekmesi ile nasıl çabailirim arayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Valla ben dinledim ff sekmesinden ama nasıl yaptığımı bilmiyrum, radyo linkine tıklayınca direk sekme açıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 acaba media player firefox ile eşlenmemiş olabilir mi ? sonuçta medi player sayesinde çalıyo o ufak pencerede radyo... edit: bu arada radyo eksen için özel eklenti yapmışlar, arat bulursun.. çok da güzel diyolar. [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 21:22 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Valla bende ff sekmesinde mp açılıyordu böyle minicik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: edit: bu arada radyo eksen için özel eklenti yapmışlar, arat bulursun.. çok da güzel diyolar. Evet buldum onu da güzel,o an çalan şarkıyı ff'de gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar