druenler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 selamlar. haftalardir suren lag yuzunden ve vakit darligi sebebiyle oynayamadigimdan main karakterimi satiyorum. executus pvp serverinda undead warlock. 10k hp +950 dmg unbuffed. nick & armory isteyenler pm atsin gondereyim. uzerinde shadoweave set var. kz dan bir epic ve digerleri battecast & unyielding girdle gibi craft epicler (acikcasi ne kz da ne gruul da daha iyilerini gormedim. t4 helm battlecast'in yaninda sonuk kaliyor sirf o yuzden dkp de en ust sirada olmama ragmen pass gectim). 25 kadar heroic tokeni var +49 shadow dmg li offhand i alacaktim ama satmayi dusundugumden alici karar verir diye biraktim. genelde raidlerde lazim olan stats (hp vs..) oldugundan hp'e daha bir onem verdim. spell dmg flask potla felan her turlu kapatilabiliniyor (buffed 14k hp +1300 dmg bu arada). meslekler tailoring & mining 375. zaten farm makinasi bir char ama genelde mining para bastigi icin onu seciyorum. epic fly mount %280 oldugu icin outlands i fazla surmeden tamamen gezebiliyorum. cikan rare gem sayisi ile gunde 500g civari kazanabiliyorum. o konuda hic bir sikinti yasamayacaginizi garanti ediyorum. fishing den cooking e diger tum proflar 375. cooking de +30 sta, +23 spell dmg, +44 healing gibi raid icin vazgecilmez bufflar var. luresiz 400 fishing zaten her yere yetiyor. belki cok detay bunlar ama inanilmaz yararini gordum bunlarin. yani degil farm sadece fishing ile bile para yapabilirsiniz. bankada bayagi bir item var. t1 t2 hatta t3 gibi zirvalara girmeyecegim cunku hepsi dislendi. t3.5 seti duruyor her ihtimale karsi bankada tabi. bir tek hands su an ustumde (guzel stats ve +20 spell hit veriyor). flaskler herbler critli trinketler primaller felan tonla sey var lazim olan. ustelik 4.5k gold da duruyor. attune konusunda ise guildim ile duzenli bir sekilde her hafta karazhan & gruul & magtheridon farmliyoruz (2 gun kz ve 1 gun gruul & magth yani 3 gunde bitiyor). su an SSC de hydross denemesindeyiz (attuned yani). karazhan'da en yuksek dkp bu charda oldugundan prince'dan gelecek sword u bekliyordum. ama dedigim gibi lag ve zaman problemi yuzunden oyunu oynama imkani pek bulamiyorum. the eye attunesi ise duruyor 2 tane heroic sonrasi magth kesilmesi gerekiyor. zaten her hafta olan birsey. tum violet eye da dahil tbc factionlara en az revered. her dungeon a heroic girebiliyor yani. fiyat olarak 500 ytl istiyorum. cd keyler tum bilgileri felan verecegim yaninda. istanbul ici elden verebilirim. istanbul disi olursa bir sekilde satabilirim. bir de druid var o da surada : http://forum.paticik.com/konu.php?id=179918 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar