Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 evet efenim varmi sahip olan varsa hangi oyunlari oynuyorsunuz vs vs bir ay once satin aldim hala basimi kaldirabilmis diilim olay o diilde bagsur olucaz tuvalette saatlerce oyun oynamaktan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Benim tuvalette psp oynamaktan dolayı artık birşey çıkmıyor :) İşin kötüsü oyun oynarken kendini kaptırdığında tuvaletini yapmayı unutuyorsun daha uzun sürüyor :) [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 12:42 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bende var bi mario var bi de fifa var idare ediyoruz =) ama bu siralar hic oynamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 İrançsınız gazete modası oyun modası yerine geçti sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar