Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni : Darker than Black

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Direk gerçek politikacıları almış sadece isimler değişik galiba akumetsuda.Bir scanda gerçek fotoları ile mangadaki karakterleri koymuştu aynısını çizmiş.O yüzden zor yaparlar onu anime.

Fair tail'i yapsınlar onun yerine.Onepiece seven bunu da mutlaka sever gibi.
Böyle ''Hangi manga ,anime olsun istersiniz'' diye bir oylama vardı ama hangi sitede oyladım bilmiyorum.Aslında çok güzel anime olacak mangalar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Akumetsu seinenin kralı yahu ne yaptın.Liseli kızları donunu kafaya geçiren pislikleri balta ile yarmasıyla başlıyor manga.
Herkes kendi sevdiği manganın animesini istiyor tabi.Nana to Kaoru hariç diğerlerini okudum.Until Death Do Us Part hariç bence geniş kitlelere ulaşacak,herkesin beğenisini toplayacak türde değil bu saydıkların.Shonenlerin hepsi birbirine benziyor olabilir ama aralarında gerçekten güzel şeyler var.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw geyik yapıyoruz zaten. Demografikle içerik belirlenmez. Konu da tamamiyle subjektif :> Ha şunu belirteyim ama baltayla kafa yarmak, beynine kurşun sıkmakla seinen olunmuyor. İçerik ne kadar mature olursa olsun konu olarak hedef kitle gençlerse shounendir ki akumetsu gayet shounen. Bitmeden de iptal edildi ilgisizlikten hatırlatırım. Yani eyvallah sen sevmiş olabilirsin de genel kanı akumetsunun sosyal mesaj vermeye çalışırken baydığıydı

Nana to kaorunun anime dolduracak kadar bölümü yok ama olan bölümleri ciddi ciddi çok başarılı. Fetiş üstüne ecchi tam isabet. Yanlız esas güzelliği hiç sıkmadan romantizm ve dram verebilmesi. Okuyun pişman olmazsınız.

yuria hyaku shiki benim guilty pleasureım. Üstüne de bok kondurtmam üzgünüm. Ama ecchi komedi öner bi tane. Yurianın yarısı kadar güldürürse beni tükürdüğümü yalarım burda

Blood Alone slice of life zaten tamamiyle farklı bir kulvar. Aria dan sonra okuduğum EN İYİ manga ama. Yani şurda ismi geçen herşeyden bi 10 boy falan büyük
Sosyal ağlarda paylaş

Akumetsunun sonradan aksiyonu geri plana ittiğinden çok fazla politika adamı bayıyor.Onu ben de kabul ediyorum.O japonların meclis sistemini falan anlamaya çalışmak bile yoruyor ne yapmışlar, neden yapmışlar tanımadığımız adamlar olduğundan fransız kalıyorsun bi süre sonra.Ama bir 90 bölüm gibi mükemmel gidiyor orada kimse hakkını yiyemez.

Hani fazlaya kaçmamak kaydıyla ecchi, comedy ben de seviyorum aslında ama seninle beğendiğimiz türler farklı.Ben aksiyonu olsun ,kavga ,gürültü olsun da nasıl olursa olsun istiyorum.
O yüzden benim okuduğum olsa olsa aiki ,Tenjou Tenge , kenichi vs olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...