Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Direk gerçek politikacıları almış sadece isimler değişik galiba akumetsuda.Bir scanda gerçek fotoları ile mangadaki karakterleri koymuştu aynısını çizmiş.O yüzden zor yaparlar onu anime. Fair tail'i yapsınlar onun yerine.Onepiece seven bunu da mutlaka sever gibi. Böyle ''Hangi manga ,anime olsun istersiniz'' diye bir oylama vardı ama hangi sitede oyladım bilmiyorum.Aslında çok güzel anime olacak mangalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Blood Alone var, Until Death Do Us Part var, Yuria 100 Shiki var, Nana to Kaoru var. Durun daha ne Akumetsu ya çok sıra var :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Until Death Do Us Part hariç hiç biri izlenmez.Akumetsu onlardan hem çok önce çıktı hem de hepsinden iyidir.Akumetsu>loli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 4ü de akumetsudan 150 kat daha eğlenceli ve izlenebilir olur. Seinen > Shounen sorry bud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Akumetsu seinenin kralı yahu ne yaptın.Liseli kızları donunu kafaya geçiren pislikleri balta ile yarmasıyla başlıyor manga. Herkes kendi sevdiği manganın animesini istiyor tabi.Nana to Kaoru hariç diğerlerini okudum.Until Death Do Us Part hariç bence geniş kitlelere ulaşacak,herkesin beğenisini toplayacak türde değil bu saydıkların.Shonenlerin hepsi birbirine benziyor olabilir ama aralarında gerçekten güzel şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yaw geyik yapıyoruz zaten. Demografikle içerik belirlenmez. Konu da tamamiyle subjektif :> Ha şunu belirteyim ama baltayla kafa yarmak, beynine kurşun sıkmakla seinen olunmuyor. İçerik ne kadar mature olursa olsun konu olarak hedef kitle gençlerse shounendir ki akumetsu gayet shounen. Bitmeden de iptal edildi ilgisizlikten hatırlatırım. Yani eyvallah sen sevmiş olabilirsin de genel kanı akumetsunun sosyal mesaj vermeye çalışırken baydığıydı Nana to kaorunun anime dolduracak kadar bölümü yok ama olan bölümleri ciddi ciddi çok başarılı. Fetiş üstüne ecchi tam isabet. Yanlız esas güzelliği hiç sıkmadan romantizm ve dram verebilmesi. Okuyun pişman olmazsınız. yuria hyaku shiki benim guilty pleasureım. Üstüne de bok kondurtmam üzgünüm. Ama ecchi komedi öner bi tane. Yurianın yarısı kadar güldürürse beni tükürdüğümü yalarım burda Blood Alone slice of life zaten tamamiyle farklı bir kulvar. Aria dan sonra okuduğum EN İYİ manga ama. Yani şurda ismi geçen herşeyden bi 10 boy falan büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Akumetsunun sonradan aksiyonu geri plana ittiğinden çok fazla politika adamı bayıyor.Onu ben de kabul ediyorum.O japonların meclis sistemini falan anlamaya çalışmak bile yoruyor ne yapmışlar, neden yapmışlar tanımadığımız adamlar olduğundan fransız kalıyorsun bi süre sonra.Ama bir 90 bölüm gibi mükemmel gidiyor orada kimse hakkını yiyemez. Hani fazlaya kaçmamak kaydıyla ecchi, comedy ben de seviyorum aslında ama seninle beğendiğimiz türler farklı.Ben aksiyonu olsun ,kavga ,gürültü olsun da nasıl olursa olsun istiyorum. O yüzden benim okuduğum olsa olsa aiki ,Tenjou Tenge , kenichi vs olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ana kahraman pembe saçlı sniper loli Ne kadar pembe saçlı sniper lolileri sevsemde DtB lan bu Nerde benim ceryanlı çinli batmanim ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yeni sezon geldi. http://www.animetake.com/darker-than-black-season-2-episode-1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Linkleri mümkün olduğunca direk kendi trackerlarından torrent veya ddl olarak vermeye çalışalım. Fansubberların üstünden beleşe para kazanmaya çalışanlara hit vermeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 pembe daçlı lolimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Türkiyede lisanslanmadığı sürece bu linkin foruma bi zararı yok.Bu siteler para kazanır; kaybeder ,reklam alır veya bağış alır hiç umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Lisans problemi değil. Güzelcene sağduyuya davet ettim insanları. O kadar emek ve vakit harcayıp sırf millet izlesin diye fansub yapıyor bir grup insan, 3-5 çakal çıkıp bunların üstünden para kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 abi seviyorum bu seriyi ya bomba gibi başladı. Hei eskisinden de kötü bir insan mı olmuş ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Kimse izlemedi mi ya ilk bölümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bss bir de awesome grupları var gözüküyo çeviren, hangisi daha iyidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bss den şaşmayın hız kalite olarak ilk bölüm güzeldi dtb yi dtb yapan herşey vardı komedi aksiyon drama ölümler oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 BSS kötünün iyisi diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hei daha gaddar olmuş sanki evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 güzel diziymiş lan 25 bölümü daha yeni izledim kızdım kendime bu kadar zaman neden izlemedim diye.huang ölünce üzülmedim değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 2. bölüm çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 2. bölüm çok iyiydi.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 süper girdi sezona 2 bölümde. Ana karakter değişiminden dolayı OP ne kadar uysada gönül isterdi ikinci bir NOW I'VE LOST IT I KNOW I CAN KILL GANGBANG SON OF A GUN =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 İkinci sezonun opening de güzel ama ilk sezonun openingi aşmıştı.Darker than black ismi gibi karanlık bi açılış lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar