Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben niye indiremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 izledim, gerçekten beğendim. bleachexile'ın sitesine var darker than black, direk ordan çekiver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Anca fırsat bulabildim, bu saatte son bölümü izledim. Yine böyle halk dilin de japon arabesk tadı, bir hüzün ekşimsi bir keder. Enterasan hem beğendim hem beğenmedim. Ne tarafı doyurucu değil bilmiyorum ama 5 üzerinden 4 (+1 müziklerden :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Önceki sezon Bones Ayakashi Ayashi fiyaskosundan sonra anladı ki klasik çizgilerin dışına çıkarsa olmuyor bu işler o yüzden "monster of the week" temalı animeye geri döndüler :> DtB devasa bütçeli monster of the week anime olmaktan öteye gidemiyor ama o işi de çok güzel yapıyor. O yüzden devasa beklentin olmadan sadece ortalama üstünde eğlenceli her türü barındıran bir anime izlemek istiyorsan iyi seçim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 İzledim, çok hoşuma gitti. Ama 26 bölüm az geldi açıkcası. Tadı damağımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ya iyi sayılmazdı pek ama kötüde degildi ama bişiyi anlamadım ben. Huang bombayla kendini patlatmıştı arabada nasıl reslendi 26. bölümde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ssj4songoku said: İzledim, çok hoşuma gitti. Ama 26 bölüm az geldi açıkcası. Tadı damağımda kaldı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Luriel said: ya iyi sayılmazdı pek ama kötüde degildi ama bişiyi anlamadım ben. Huang bombayla kendini patlatmıştı arabada nasıl reslendi 26. bölümde? 26. bölüm sonradan çıkan OVA tadında bir bölüm zaten. Direk 26 diyemezsin sanırım :D Bu aralar bir ikinci sezonu çıkadcak söylentileri geziyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Çıksa ne yaparlar diye düşünmeden edemiyorum konuyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Çıksa süper olur ya. Açıklanmayan bir çok şey var. Doğrusu ikinci sezonda da açıklanmayan bir çok şey sokarlar ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Esasında çıkacağı garanti gibi birşey 2. sezonun ama henüz tarih/staff falan belli değil. Yani o sızdırılan belgelerde FMA vardı ve herşeyiyle tuttu :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 İptalde edilmiş olabilir, Darker Than Black in reytingleri nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Yeni izledim bende gerçekten çok güzel bir anime,uzun zamandır izlediklerim içinde kesinlikle en iyisiydi.Hem konu olarak,hemde işleniş olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 nisan ayında DtB2 gelicek diye biyerlerde okumuştum sanırım bi araştırayım tekrardan... ayrıca konu olarak bence çok başarılı bi animasyon olmuş elde edilen gücün bedeli sadece getirdiği sorumluluk değil bunun sonuçlarınada katlanılması bence iyi düşünülmüş bi olgu olmuş bence...ayrıca animenin başladığı olaylardan öncesini anlatan mangasıda bulunmakta 8 chapter vardı sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 peki şu an devam eden veya animeden sonrasını anlatan bir mangası varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 manga olarak sadece geçmişi anlatıyor.. onun harici animeyle beraber giden yada animeden sonrasını anlatan bi manga yok şu an... Manga Hei'nin organizasyona ilk girdiği zamanları anlatıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sartherien said: nisan ayında DtB2 gelicek diye biyerlerde okumuştum sanırım bi araştırayım tekrardan... ayrıca konu olarak bence çok başarılı bi animasyon olmuş elde edilen gücün bedeli sadece getirdiği sorumluluk değil bunun sonuçlarınada katlanılması bence iyi düşünülmüş bi olgu olmuş bence...ayrıca animenin başladığı olaylardan öncesini anlatan mangasıda bulunmakta 8 chapter vardı sanırım.. Bir an düşündüm de, o son bölüm den sonra nereye nasıl bağlayıp da ikinci sezon yapabilirler, aklıma birşey gelmedi. Bakındım herhangi bir yazı/haber bulamadım ikinci sezon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Gladmir said: sartherien said: nisan ayında DtB2 gelicek diye biyerlerde okumuştum sanırım bi araştırayım tekrardan... ayrıca konu olarak bence çok başarılı bi animasyon olmuş elde edilen gücün bedeli sadece getirdiği sorumluluk değil bunun sonuçlarınada katlanılması bence iyi düşünülmüş bi olgu olmuş bence...ayrıca animenin başladığı olaylardan öncesini anlatan mangasıda bulunmakta 8 chapter vardı sanırım.. Bir an düşündüm de, o son bölüm den sonra nereye nasıl bağlayıp da ikinci sezon yapabilirler, aklıma birşey gelmedi. Bakındım herhangi bir yazı/haber bulamadım ikinci sezon için. Yeni gelcek olan olayların öncesini ilk hellsgate in oluşumu bunların güçlerini nasıl kazandıkları gibi olayların yaşandığı geçmiş anlatılcak diye okumuştum sanırım ama bakındım bende tekrar bulamadım aynı yazıyı... şimdilik siz bunu bir söylenti olarak kabul edin ben bulabilirsem tekrar kesin bilgi vereceğim konuyla ilgili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Sadece sızdırılmış staff vardı. Konu falan hiçbirşey yok ortada. İnanmayın öyle safsatalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 begendim ben DtB'yi, atmosferini sevdim ve karakterler cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bende indirmiştim ama izlemeye fırsat bulamamıştım şimdi bitirdim.Baya iyi seri tavsiye ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 said: Darker than Black TV Anime Sequel Green-Lit 2nd anime with original director leaked last July; designer already drawing manga This year's 12th issue of Square Enix's Young Gangan seinen manga magazine will announce on Friday that a television sequel for the Darker than BLACK anime has been green-lit. A file purportedly leaked from the BONES anime studio last July had revealed the plans for a "Darker than BLACK 2" anime series with original director Tensai Okamura. Character designer Yuji Iwahara had launched a new manga version of the anime in the 11th issue of the same Young Gangan magazine last month. obarey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Off super haber. Bir de Akumetsu'nun animesini yapsalar daha başka birşey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ssj4songoku said: Off super haber. Bir de Akumetsu'nun animesini yapsalar daha başka birşey istemem. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 akumetsu fazla politik ya bayıyo bi yerde artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Asıl güzel chapterlar daha çevirilmedi ondandır. Özellikle Volume 13 çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar