Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni : Darker than Black

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Önceki sezon Bones Ayakashi Ayashi fiyaskosundan sonra anladı ki klasik çizgilerin dışına çıkarsa olmuyor bu işler o yüzden "monster of the week" temalı animeye geri döndüler :>
DtB devasa bütçeli monster of the week anime olmaktan öteye gidemiyor ama o işi de çok güzel yapıyor. O yüzden devasa beklentin olmadan sadece ortalama üstünde eğlenceli her türü barındıran bir anime izlemek istiyorsan iyi seçim :>
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
Luriel said:
ya iyi sayılmazdı pek ama kötüde degildi ama bişiyi anlamadım ben.

Huang bombayla kendini patlatmıştı arabada nasıl reslendi 26. bölümde?

26. bölüm sonradan çıkan OVA tadında bir bölüm zaten. Direk 26 diyemezsin sanırım :D Bu aralar bir ikinci sezonu çıkadcak söylentileri geziyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Çıksa ne yaparlar diye düşünmeden edemiyorum konuyu :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
nisan ayında DtB2 gelicek diye biyerlerde okumuştum sanırım bi araştırayım tekrardan...
ayrıca konu olarak bence çok başarılı bi animasyon olmuş elde edilen gücün bedeli sadece getirdiği sorumluluk değil bunun sonuçlarınada katlanılması bence iyi düşünülmüş bi olgu olmuş bence...ayrıca animenin başladığı olaylardan öncesini anlatan mangasıda bulunmakta 8 chapter vardı sanırım..
Sosyal ağlarda paylaş

sartherien said:
nisan ayında DtB2 gelicek diye biyerlerde okumuştum sanırım bi araştırayım tekrardan...
ayrıca konu olarak bence çok başarılı bi animasyon olmuş elde edilen gücün bedeli sadece getirdiği sorumluluk değil bunun sonuçlarınada katlanılması bence iyi düşünülmüş bi olgu olmuş bence...ayrıca animenin başladığı olaylardan öncesini anlatan mangasıda bulunmakta 8 chapter vardı sanırım..

Bir an düşündüm de, o son bölüm den sonra nereye nasıl bağlayıp da ikinci sezon yapabilirler, aklıma birşey gelmedi. Bakındım herhangi bir yazı/haber bulamadım ikinci sezon için.
Sosyal ağlarda paylaş

Gladmir said:
sartherien said:

Bir an düşündüm de, o son bölüm den sonra nereye nasıl bağlayıp da ikinci sezon yapabilirler, aklıma birşey gelmedi. Bakındım herhangi bir yazı/haber bulamadım ikinci sezon için.

Yeni gelcek olan olayların öncesini ilk hellsgate in oluşumu bunların güçlerini nasıl kazandıkları gibi olayların yaşandığı geçmiş anlatılcak diye okumuştum sanırım ama bakındım bende tekrar bulamadım aynı yazıyı...
şimdilik siz bunu bir söylenti olarak kabul edin ben bulabilirsem tekrar kesin bilgi vereceğim konuyla ilgili...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
said:
Darker than Black TV Anime Sequel Green-Lit

2nd anime with original director leaked last July; designer already drawing manga

This year's 12th issue of Square Enix's Young Gangan seinen manga magazine will announce on Friday that a television sequel for the Darker than BLACK anime has been green-lit. A file purportedly leaked from the BONES anime studio last July had revealed the plans for a "Darker than BLACK 2" anime series with original director Tensai Okamura. Character designer Yuji Iwahara had launched a new manga version of the anime in the 11th issue of the same Young Gangan magazine last month.

obarey tey tey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...