Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Henüz 2 bölümü çıkmış aniDB de 6bölüm olarak gözüküyor bana biraz witch hunter robini hatırlattı. ilk bölümünü yeni izledim ama konu hakkında pek bişey anlaşılmıyor. aniDB yorumu; [spo]In Tokyo, a bizarre field appears that is impossible to analyze. Coinciding with this "Hell`s Gate" is the appearance of humans possessing new forms and new powers. These criminally insane beings are fearfully called "Contractors" and sometimes brutally murder others.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ya bana yavan geldi açıkçası özeti ama belli olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ya işte connactors ve doll lar var. Şimdilik polis de dahil herkes bazı belgelerin peşinde. Ama bunun dışında çizimler ve müzikler hoş olmuş. Bir kaç bölümü çıksında hele bakalım ondan sonrası için izlenirmi izlenmezmi karar verilir ama bana kendisini izletecekmiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 izletiyormuymuş kendini, çok fazla şey izliyorum yani takip etsem kafamı duvara vurur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Şu anda HDD de bulunan 2 seriden 1 tanesi (diğerlerini izledikçe siliyorum). Çok kaliteli bir seri uzun zamandır bu kadar güzel bir seri ile karşılaşmadım. Kesin izlenmeli Ha bari tanıtımını yapalım. Yıl 20XX de Tokyonun ortasında Hell's Gate'in ortaya çıkması ile beraber gökyüzü kaybolmuş onun yerine gerçek olmayan bir duman bulutu gelmiştir. Kendilerine Contractor diyen insan üstü güçleri olan belli kişiler orta çıkmış ve dünya bir kaosa sürüklenmiştir. Contractorlar bir ödeme karşılığı güçlerini kullanabilmektedirler (mesela taş yutma, belirli bir nesneyi taşıma, şapka takma gibi). Mafya için çalışan Hei (normal hayatında Lee olarak kendini tanıtıyor) ve 3 arkadaşının görevlerini konu alıyor. Hei hem mafyanın görevlerini yapmaya çalışırken hem diğerlerinden farklı olarak geri dönmeye başlamış hisleri ile çatışıyor hemde kızkardeşinin başına ne geldiğini bulmaya çalışıyor. Seri biraz badass Cowboy bebop benziyor (ikisine yapan bones sonuçta). Kesinlikle kendini izleten bir seri. Sanırsam mangası ile animesinin arcları farklı buda bir artı tabii [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 10:07 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yeni izledim bende çok güzel bi seri. yeni olmasından da tabi çok güzel çizimler ve çok kaliteli müzikleri var(bittiği gibi ost'yi çektim o kadar). konu da hoş lastik gibi uzamıyor. tavsiye (tu) ost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 g0-dark 10 numara,nefesliler ve davul harika, ost nin geriside ii ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sen nadıl du nat distörbsün bakam? Buraya gelince distörtıbıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 konuyu dağıtmayalım :) iş yerinde bir yandan busy ayağı yapıp anime ile bilgi topluyoruz :D, OST çok kaliteli ama cidden, ilk bölümü de öğlen arası izledim seriye başlıyorum kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Yoko Kanno diyorsun kaliteli olucak tabi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Nereden indirebilirz bütün episode ları? anime-eden da lisans lı denmiş dosyalar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kaede said: Yoko Kanno diyorsun kaliteli olucak tabi :> çektikten sonra gördüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Seri 25bölümden oluşuyor.Seri için söylenebilecek herşeyi Senarious söylemiş^^ Çizimleri ve konusu güzel olan bir seri Darker then blackin OP ve ED Darker then black OP 1 Darker then black OP 2 Darker then black ED 1 Darker then black ED 2 Gladmir said: Nereden indirebilirz bütün episode ları? anime-eden da lisans lı denmiş dosyalar yok. [sudo]Darker Than Black 01-25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Virus verdiğin torrent ölü abi ? Çalışmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Dregoth şimdi tekrardan denedim çalışıyor link 90seeder buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 İndiriyorum o link den son 200 mb ı kaldı. cheers :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 "Connection Error (ConnectException:Connection refused: connect)" Şu error ü veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhough Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Darker than Black'in ilk bölümünü seyretmiştim ve açıkcasi sölemek gerekirse çok sıkıldım..Bölümü seyrederken bile bölüm bitsede başka bişi açsam diye bekledim ve sonunda dayanamayıp Cowboy Bebop açtım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Wolf's Rain'i yapan yönetmenin eseriydi bu seri de değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Dregoth said: "Connection Error (ConnectException:Connection refused: connect)" Şu error ü veriyor ? Tracker ayakta değil evet, ama dht den bulup indiriyor sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Azareus ta olmuyor, hangi programda oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 6 gb nedir ya :( daha küçük boyutlu bi versiyonu yok mu bunun :P (mesela mkv olmasa? =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bölüm başına 180 mblık versiyonları da var. 180*25 napıyorsa işte biraz karda olursun :> Yanlız hepsi 720p olmasına rağmen 180mb lıkların ses kalitesi biraz daha düşük. Syndicate galba 1-25 subladı 180mb/720p lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bu sırada yanlış bilmiyorsam h264le yapılmış mkvler normal avilerde daha küük oluyor bence sen mkv bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar