Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni : Darker than Black

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Henüz 2 bölümü çıkmış aniDB de 6bölüm olarak gözüküyor bana biraz witch hunter robini hatırlattı. ilk bölümünü yeni izledim ama konu hakkında pek bişey anlaşılmıyor.
aniDB yorumu;
[spo]In Tokyo, a bizarre field appears that is impossible to analyze. Coinciding with this "Hell`s Gate" is the appearance of humans possessing new forms and new powers. These criminally insane beings are fearfully called "Contractors" and sometimes brutally murder others.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Şu anda HDD de bulunan 2 seriden 1 tanesi (diğerlerini izledikçe siliyorum). Çok kaliteli bir seri uzun zamandır bu kadar güzel bir seri ile karşılaşmadım. Kesin izlenmeli

Ha bari tanıtımını yapalım.

Yıl 20XX de Tokyonun ortasında Hell's Gate'in ortaya çıkması ile beraber gökyüzü kaybolmuş onun yerine gerçek olmayan bir duman bulutu gelmiştir. Kendilerine Contractor diyen insan üstü güçleri olan belli kişiler orta çıkmış ve dünya bir kaosa sürüklenmiştir. Contractorlar bir ödeme karşılığı güçlerini kullanabilmektedirler (mesela taş yutma, belirli bir nesneyi taşıma, şapka takma gibi). Mafya için çalışan Hei (normal hayatında Lee olarak kendini tanıtıyor) ve 3 arkadaşının görevlerini konu alıyor. Hei hem mafyanın görevlerini yapmaya çalışırken hem diğerlerinden farklı olarak geri dönmeye başlamış hisleri ile çatışıyor hemde kızkardeşinin başına ne geldiğini bulmaya çalışıyor.

Seri biraz badass Cowboy bebop benziyor (ikisine yapan bones sonuçta). Kesinlikle kendini izleten bir seri. Sanırsam mangası ile animesinin arcları farklı buda bir artı tabii

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 10:07 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Admin

Seri 25bölümden oluşuyor.Seri için söylenebilecek herşeyi Senarious söylemiş^^
Çizimleri ve konusu güzel olan bir seri

Darker then blackin OP ve ED

Darker then black OP 1

Darker then black OP 2

Darker then black ED 1

Darker then black ED 2

Gladmir said:
Nereden indirebilirz bütün episode ları? anime-eden da lisans lı denmiş dosyalar yok.

[sudo]Darker Than Black 01-25
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...