Invulon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 kendime türkiyeden almısdım simdi kendi arkadasımada aynısından alıcakdık (52euro) amazon.com da fiyat olarak 26$ gördüm.. burdan siparis versem kargoyla gelirmi gelirsede tahmini ne kadar shipment koyarlar :] europeda 3 secenek gördüm ama bu süreleri aşması mümkün oluyormu bilgisi olan? [Bu mesaj invulon tarafından 27 Şubat 2003 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ehm simdi gördüm gene 2 katı fiyatla alincak gibi gözüküyor :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 girsin ![hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 mx500 falan daha iyi degilmi fiyat farkida o kadar degil bide almisken dual optic al bence[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 yok yok almışkem mx99999999 al seni idare eder yaw nedir bu mx bende 440 var aslında ondan mı[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 mx500 ele pek otururmuyor gibi geldi bana onuda denedik mx300 simdilik ideal gibi gözüküyor ayrıca yurt dısındaki fiyati 26.64$ burdaki satıs fiyati 54euro :) o yuzden hafif düsündürüyor insanı [Bu mesaj invulon tarafından 01 Mart 2003 10:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: UrZa, 01 Mart 2003 10:39 tarihinde demiş ki: Türkiye 'ye logitech getiren ana bayii mecidiyeköy'de oradan al.. Ismini unuttum şimdi. Ufotek'in yanındaydı.[hline]UrZa, 21 Şubat 2002 01:25 tarihinde demiş ki: Bence sitenin adını Roleplay-Tr yapalım bir sürü bölüm açalım yani uotr ile yetinmeyelim. Ve bu işleri üşenmeden yapalım süper olur Hit rekoru kırarız. Ged siteyi inglizce'ye bende almancaya çeviririz:) yada tam tersi.. Sonra Tekel oluruz Önce market,sonra yiyecek,sonra otel sonra da taşımacılık zinciri kurarız. Zengin oluruz hatta dünya'nın hakimi oluruz Bill gates'e tuvaleti, Rockafellar'a popomuzu,Mr. sony'e masamızı temizletiriz:P[/b] Fiyatlar ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Telefonunu bulmak lazım ama nasıl :) Uplik oynuyodumda acaba hacklesekmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar