dory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ok saol, aramaya inanmam kaçmiş benim, cehalet değil
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ben asıl insanların "ekşide yazar olmak istiyorum" lafını duyar duymaz "naapcan ekşide.. yok bi bok orada vıdı vıdı" demesini anlamıyorum... öncelikle adamın kendi tercihi! sanane lam.. daha da önemlisi her türlü fikrini, güzelce (ve içerisine bool ironi tozu katıp) paylaşabilceğin ve aynı şekilde aynı tatda tepkiler alabileceğin bir başka yer vardı da biz mi gitmedik. (oxford vardı da hedesi) en önemli şeylerden birisi ortam, ortama uygun yazı yazıyorsun, ortama uygun konuşuyorsun.. Elbette ki bir forumun (zaten tek foruma yazıyorum =) sayfaları arasında kaybolacak ve büyük ihtimalle 3-5ay gibi bir süre içerisinde unutulacak bir yere tutup deliler gibi kastırılmış bir yazı yazmam. Anlıktır hepsi, konuşma kıvamındadır ve pati'nin kendine özgü bir anlatım dili olmadığı için dasaaa en yalın anlatımıdır.. ama sözlüğün kendine has bi dili varıdr ve yazdıkların değer görür, değerlendirilir... sonuçta yazarlar ona göre yazarlar, özenerek, dikkat ederek yazarlar. okuyucu da zevkle okur.. ayrıca fikir teatisi (brainstorming [bunun tam türkçe karşılığı fikir yürütmek ile fikir alışverişi arası bişi oluyor ama bilmiyorum inan]) konusunda eşsizliklere sahne olur.. hayat standartının yükselmesinden kastedilen şey uç bi örnek ama isteğiniz uygun bir paylaşım platformuna erişmek ise o zaman doğru yeri hedeflemişsinizdir..
Öne çıkan mesajlar