Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Ben yeni twitter hesabı açıcam da biri benim adıma hesap açmış, birde kardeşime tweet açmış bundan tam 1 sene önce başka da bi halt yapmamış. Şimdi ben twitter hesabı açmak istiyorum ama username kapatılmış. Twitter'ın politikasına göre 6 ay inaktif olan hesaplar (tweet atmayan filan) alınabiliyor denmiş, bu 1 sene geçmiş hala alamıyorum. Nasıl şikayet filan edemezmiyim? Hayır bunu 1 sene önce bende almış olabilirim dicem ama tüm maillere baktım yok herhalde ben almamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 senin hakkında düşündüklerimi söylersem ban yiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Şikayet ettim. Umarım bu düşüncelerin için banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 özel msj neden atamıyorum ben insanlara bilen varmı sebebini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 seni takip etmeyene atamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 twitter in official app ini sevemedim ben twidroyd iyiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 takip etsenize bi 333'ü göreyim artık https://twitter.com/yavzor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 selam takipleşelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 https://twitter.com/muminsaitoglu buyrun buda ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 kurduğumuz facebook sayfası ile giriş yapıp, bu hesapla twittera bağlanmanın bir yolu varmıdır? twitlerimiz sadece kurulan sayfada gözükebilicek böylece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 güzel elektronik müzik arayışlarında olanlar için tekrardan geliyor: https://twitter.com/GuzelKafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 so indie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bi bende mi açılmıyor acaba twitter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 açilmiyii açilmiyii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 arada sıçıp internal error veriyor twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bi mallık var bikaç saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wenzel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 heves ettim güzel de yazıyorum bence followlanmaya değerim. https://twitter.com/onurvonsafak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 jigolo ilanlarına ekledim twitterını kardeşim hızlı çekiş güvenilir beyazlık kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 1000+ takipçi istiyorsan yaparız bir güzellik patidaşım benim >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wenzel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 aramil said: 1000+ takipçi istiyorsan yaparız bir güzellik patidaşım benim >:D yap be kanki heves ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 36 dakikada bir PISSTTTlar https://twitter.com/oda_parfumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 saldırıya uğramış ve 250k kullanıcı hesabının bilgileri ele geçirilmiş. dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Neye dikkat edicem anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kalktım kapıyı kitledim sağol kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 hacker okanın işi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar