Sailor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 işte, şu linkten benim taa 6 yıl önce bebeyken açtığım gereksiz bir topik ve bozuk bir üslup göreceksiniz, ara ara ben de açar gülerim halime. işte kinetica -ki kendisi yakın arkadaşım olur- bir gün derste sıkılınca foruma girmiş ve iş olsun diye bu topiki uplamış. maksat o eski zamanlarımı herkes görsün. tabi kendi sonunu da hazırlamış. http://forum.paticik.com/konu.php?id=1022 diğer mesajları, açtığı başlıklar falan düzgün olan bir adamın bir hatada nasıl dünyasının yıkıldığı, paticilikten men edildiği sizlere de ibret olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 süper up olmuş. niye uçmuş adam anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bilmem, katı forum kuralları heralde, 6 yıllık topik uplama ve hakaret :D modlar nerden bilsin arkadaş olduğumuzu eheh. bide rahşan affı çıkar mı diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 gece gece pek güldüm ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ona güldüysen buna kopacaksın. http://forum.paticik.com/konu.php?id=2855 serzenişin asıl sebebi de, of türkiyede tek uo serveri biz açalım, Gral olalım diye düşünürken başka bir serverın bizden önce açılacağını öğrenip kıskanmak. "5 aydır uğraşıyoruz iyice piştik"... "maksat oyuncunun kazanması" hadi oradan ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 iyiymiş de benimkileri geçemez biliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar