Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD image Yazma

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,gun netten run away 2: hede hodo adli bi adventure oyunu indirdim,zipli sekilde,zipten dvd image cikti.6,5 gb..bende tum bos dvdler tek tarafli 4.7 gb... bu 6.5 luk imageyi bi sekilde 2 dvdlik kurulum sekline getirebliir miyiz ? hani olurdu ya cd ler,yuklerdik 2nciyi tak devam a bas derdi,o sekil ?
Sosyal ağlarda paylaş

zaten hdd de oldugu icin su an , birlesmis sekilde 6.5 gb ,deamonla su an yukledim oyunu ama,sonucta adam gibi setup ini dvd yapip arsivlemek istiyorum,yarin obur gun lazim olur,istiyen cikar v.s .Ayrica baska zaman da lazim olablir diye sorayim dedim, bu tarz 2 ye bolme nasil oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de oyle yapinca rar olarak atmis olmuyor muyum ? Eskiden bi oyun 3 cd olurdu,biri bitince digerini takin derdi, onun gibi olsun diyorum... image olarak saklamak istemiyorum, image yi acmak istiorm ama elimde her zmn 10 gb lik dvd olamayacagi icin 2 farkli dvd olsun diyorum,ama setup ta ard arda sokunca problem cikmasin
Sosyal ağlarda paylaş

yapan programlar vardır, setup generator diye arat mesela
2. cdyi tak olayı da ayarlarında vardır büyük ihtimal

ama böle bir olaya gitmene gerek yok bence
en basitinden hddine kurulu şeklini, 2 dvd ye yaz, regedit ten oyunla alakalı kısmı alıp kopyala, dvd1, dvd2 yaz üzerlerine, birinin kopyalanması bitince, 2 dvd yi takarsın, illa bilgisayar mı uyarcak seni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...