Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Merhaba,gun netten run away 2: hede hodo adli bi adventure oyunu indirdim,zipli sekilde,zipten dvd image cikti.6,5 gb..bende tum bos dvdler tek tarafli 4.7 gb... bu 6.5 luk imageyi bi sekilde 2 dvdlik kurulum sekline getirebliir miyiz ? hani olurdu ya cd ler,yuklerdik 2nciyi tak devam a bas derdi,o sekil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 2dvdlik setup olur mu bilmem ama image'ı 2ye bölüp öyle yazıp daha sonra hd'de birleştirirsin. ardından deamon-tool kullanıp yüklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 zaten hdd de oldugu icin su an , birlesmis sekilde 6.5 gb ,deamonla su an yukledim oyunu ama,sonucta adam gibi setup ini dvd yapip arsivlemek istiyorum,yarin obur gun lazim olur,istiyen cikar v.s .Ayrica baska zaman da lazim olablir diye sorayim dedim, bu tarz 2 ye bolme nasil oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 winrarla parçalara ayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 iyi de oyle yapinca rar olarak atmis olmuyor muyum ? Eskiden bi oyun 3 cd olurdu,biri bitince digerini takin derdi, onun gibi olsun diyorum... image olarak saklamak istemiyorum, image yi acmak istiorm ama elimde her zmn 10 gb lik dvd olamayacagi icin 2 farkli dvd olsun diyorum,ama setup ta ard arda sokunca problem cikmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 yapan programlar vardır, setup generator diye arat mesela 2. cdyi tak olayı da ayarlarında vardır büyük ihtimal ama böle bir olaya gitmene gerek yok bence en basitinden hddine kurulu şeklini, 2 dvd ye yaz, regedit ten oyunla alakalı kısmı alıp kopyala, dvd1, dvd2 yaz üzerlerine, birinin kopyalanması bitince, 2 dvd yi takarsın, illa bilgisayar mı uyarcak seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 winrar ile yapabilirsin bu işi add to archive diyeceksin oradan split to volumes altına 4000000 falan yaz 2ye böler birini bi dvdye diğerini diğer dvdye yazarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bi dwdye 13ytl werebiliyosan (en azından bizim buralarda o kadar aşşa yukarı) dl dvd 8.5gb al :P ben kıyıpta weremedim daha onun yerine 25lik 4.7 tercihimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 yok yaw bende cift katmanli almak istemiyorum o yzuden sordum .. 13 YTL ne ya yuh :D dvd writer 40 ytl ztn :P sanmiyorum o kadar olcagini , bos dvd leri tanesi 300 bin den aliyorum , digeri 13 ytl olursa ucurum olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar