BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 1gb benımkı zerre kasmıyo gayet hızlı ama alet 2 gbden sonra kasmaya başlıyo diye duydum bende. 4gb falan zorlayabilir epey. onun dışında ergonomik açıdan oldukça harika, hiç bi sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 2gbdan sonra kasmaya başlar. Tuş takımı küçük görünmesine rağmen çok rahat. Acayip sağlam... Kolay kolay çizilmiyor. Bilgisayardan farkı yok. Hertürlü applicationu destekliyor. vs vs... Ben çok memnunum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 w810i siparişimi verdim ... hadi bakalım:D yanında 512lik memory stick de hediye gelio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Öncelikle hayırlı olsun bende kafayı yiyicem ya az önce fabrika ayarlarına geri dönüş yapayım dedim açıklamayı tam okumadım diğer telefonlarımdada hızlıca yapardım sistem dosyaları kalıcak sanıyordum hızlıca yaptım telefonla birliklte gelen flash temalarım falan hepsi silinmiş geri getirmek için ne yapmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ben 2gb kullanıyorum k750i de hiç bir problem yok kusursuz şahane süper vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ben 1gb kullanıyorum 2 falan alıcaktımta çok pahalı ya ucuzlasın şu hafıza kartları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 w810i m de 2 gb kart kullanıyorum. iyi kpbs lik şarkılardan bi 300 tane atıyorum hoş =) ve hiç de öle yavaşlama falan problemi çekmedim. bi açılırken telefon bi 30 saniye kendine geliyo o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 şarkılarınızı disc to phone programıyla bitratelerini düşürerek atarsanız daha çok şarkı depolama şansınız dogar telefonda buda boyle bi ek bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ama kalitesi düşer abisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 düşüyo da ekolayzır ile arttırabılıyosun normale donuyo ozmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Aklınızda bulunsun eğer fabrika ayarlarına falan geri dönüş yaparsanız son versiyonlardaki flash menüğler falan siliniyor bunlarıda geri getirmenin tek yolu içindeki swf dosyalarına ellemiyormuş o ayar sadece kurulumunu siliyor bunun için aynı temaları bulmanız gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar