PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 iddaa denicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 şu an telefonu denemekteyim hakkaını veren bir ürün kutulanma tarzı bile aşmış helal olsun ek parçaları bir hayli kaliteli.Şu salak ekran koruma bandı likit kristal bant olsaydı çok sevinirdim :D gidip almak lazım ek olarak banttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 tekrar hayirli olsun, umarim isteklerine cevap verir bizimkiler gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 w810 güzeldir. k750 den ekran olarak biraz(çok az) daha kaliteli. ses çıkışları kulaklıkta eşdeğer, dış höparlörde w810 önde. kamera kapağı gerçekten önemli birşey. w810 kaybediyor burada. ekranları çizilmiyor o yüzden çok kasmana gerek yok. walkman olayına gelince w800 ile k750 tamamen aynı. evinde k750ini w800 yapabilirsin. ayrıca garanti derdin yoksa, ya da biraz böyle yenilik falan istiyorsan, çeşitli patchler var. gerçekten telefonu modifiye ediyorsun. eğlenceli birşey. w810dada var ama k750de daha fazla geliştirme var. sonracıma w810da flash menu denen birşey kullanılıyor ki tek özendiğim özelliği budur. yoksa bence k750i ile aynı. sonuçta kulaklık fln değiştirilebilir parçalar. neyse hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 nasıl yani k750i ye walkman serisi işletim sistemini(oeehh) atabiliyormuyuz? walkman programını falan kullanabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bittabii ancak aktivite menüsünden ödün vermeniz gerekiyor, onun yerine walkman ve flightmode gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 neden uğraşayım diye düşündüm birden para biriktiriyorum artık birikince benim 6600 ıda satıp alıcam bir w800i yada w700i yada w810i... w810i iyi ama bakalım... ikinci el hiç düşünmüyorum sizce düşünmelimiyim? aralarında baya fiyat farkı var çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 çok büyük uğraş değil ki ayrıcfa keyif alıyorum ben 2. el ise tanıdık bir yerden al alcaksan. çünkü telefon bu ne olcağı belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 w810 umla mutluyum şimdilik herkese tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Eeeee aldık da güzel siteler önersenize güzel ek yazılımlar bulabileceğim flash temalar bulabileceğim siteler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bende w800i mi yada k750i mi alıp mutlu olmayı düşünüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 www.se-nse.net forumlara firmware bölümleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 flash menü yüklemeyi bilenler varmı =) 4 tane yetmiyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 direk swf zaten onlar copy paste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hayır olmuyor öyle sistem dosyalarına entegre etmek lazım brute force yöntemi ile anca o swf ler önizlenebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 w810 için bfye gerek yok ayrıca w810 flash menu destekliyor yani direk atıp ayarlardan seçebiliyorsunuz diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 05-ve bendeki versiyonu 031 oda en son versiyon ben atıp denediğimde açılıyor fakar ok lediğimde telefon kitleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 telefonum desteklemedeği için flash menu olayıyla pek ilgilenemedim ama telefonlarda default destekli geliyor herkes bu tür şeylerle uğraşmadan da bunlardan yararlanabilmeli, ki bence öyle de oluyordur. bir de şöyle bir şey var yalnız. telefon modelleri tamı tamına uyuyor mu, zira en ufak değişikliklerde bile sıçışlar gözlenebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 w810da far managerla girmek gerekiyormuş, öğrenmiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 "ulan ne alsam" düşüncesinden kurtulup kıydım paraya bastım w810a ve hiç pişman deilim züper düper tawsiye ederim =) (2gb hafıza kartıyla müzik derdiniz de silinir) ipod taşıma derdini yokettiği için de ayrı bi memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 W810i FOREVER! Kendimi bilgisayarımdan farklı hissetmiyorum. Çok kullanışlı ve sğalam. Bana hep şey olur, çok iyi kullanırım telefonu ama hep düşer elimden, kayar gider felan Geçen bayağı uzun bir mesafe uzun atlama yaptı(ilk atlayışı değildi) sadece kasa çok haif çizildi makinede ık yok... Zaten çizikleri temizleyince eski haline çok yakın hal alıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ya 4gb ms duo alcam çalışır inşallah hatayla karşılanşanlar varmış yabancı bir forumdada fat 16 ya çevirince 8gb lığı bile çalışıyomuşş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben de bundan almaya karar verdim de tuştakımı küçük gibi geldi bana biraz. mesaj yazarken falan zorlanıyor musunuz?? bir de komplike telefonlarda olan takılma , yavaşlama gibi sorunlar yaşıyor musunuz?? [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 23:12 tarihinde, CwzX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Hafıza kartına bağımlı olarak 1 sn nin altında arada bir pek sık olmamak şartıyla kasıyor bu şikayetim dosyaları incelerken oluyor.Tuş takımı kesinlikle çok rahat tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar