Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

W serisi Telefon önerileri

Enyalios

Öne çıkan mesajlar

w810 güzeldir. k750 den ekran olarak biraz(çok az) daha kaliteli. ses çıkışları kulaklıkta eşdeğer, dış höparlörde w810 önde. kamera kapağı gerçekten önemli birşey. w810 kaybediyor burada. ekranları çizilmiyor o yüzden çok kasmana gerek yok.

walkman olayına gelince w800 ile k750 tamamen aynı. evinde k750ini w800 yapabilirsin.

ayrıca garanti derdin yoksa, ya da biraz böyle yenilik falan istiyorsan, çeşitli patchler var. gerçekten telefonu modifiye ediyorsun. eğlenceli birşey. w810dada var ama k750de daha fazla geliştirme var.

sonracıma w810da flash menu denen birşey kullanılıyor ki tek özendiğim özelliği budur. yoksa bence k750i ile aynı. sonuçta kulaklık fln değiştirilebilir parçalar.

neyse hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

telefonum desteklemedeği için flash menu olayıyla pek ilgilenemedim ama telefonlarda default destekli geliyor herkes bu tür şeylerle uğraşmadan da bunlardan yararlanabilmeli, ki bence öyle de oluyordur. bir de şöyle bir şey var yalnız. telefon modelleri tamı tamına uyuyor mu, zira en ufak değişikliklerde bile sıçışlar gözlenebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

W810i FOREVER! Kendimi bilgisayarımdan farklı hissetmiyorum. Çok kullanışlı ve sğalam. Bana hep şey olur, çok iyi kullanırım telefonu ama hep düşer elimden, kayar gider felan Geçen bayağı uzun bir mesafe uzun atlama yaptı(ilk atlayışı değildi) sadece kasa çok haif çizildi makinede ık yok... Zaten çizikleri temizleyince eski haline çok yakın hal alıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bundan almaya karar verdim de tuştakımı küçük gibi geldi bana biraz. mesaj yazarken falan zorlanıyor musunuz??

bir de komplike telefonlarda olan takılma , yavaşlama gibi sorunlar yaşıyor musunuz??

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 23:12 tarihinde, CwzX tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...