Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bir server açıyorsunuz iyi güzel fakat neden kimse server ile ilgilenmiyor resmen kalite yok küfürler lamerlikler havada uçuşuyor knight online a benzemeye başladı biraz ilgilenseniz serveriniz ile yetkili kimse yok ben jka yı çıktından beri oynayan birisiyim böyle bir serveri ilk defa görüyorum ....

Saygılarımla TaMTaM ( JKA )
Mesaj tarihi:
Şu an test aşamasın da tüm serverlar. Daha sonra forum accountuyla ilişkilendirme gibi bir sürü şey getirelecek.Şu an stabilitesi felan ölçülüyor serverların

salladım ama muhtemelen böyledir durum =)

di mi nedanko ehheeh
Mesaj tarihi:
heralde uzaydan test ediliyor testteyse biri olur inceler ortami ben açildin dan beri admin göremedim pati serverinde gidin bakin ne dedimi anlicaksiniz....
Mesaj tarihi:
pati genel olarak testte, sunucuları bilmem. onların daha pre-alpha falan olması lazım =p

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 17:33 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
walla bi iş yapıyorlar dostum iş iş olsa clanı olupta serveri olmayan arkadaşlar geliyor türk serveri diye 3 5 velet millete ana baci gidiyor rahat vermiyor serverde -.-
Mesaj tarihi:
jka serverinde test diye birşey yok arkadaşlar bir server aldınız jka serverini açtınız server.cfg den ayarlamaları yapar,council - knight - instructor pass ları belirler oyununuzu oynamaya devam edersiniz o konuşmalarıda görebiliyorsun var programları fakat rcon pass a sahpseniz bir server açıldımı yetkiliside başında olur ara aa gelir bakar duruma bu kdr basit.Öle ahım şahım ayarlarıda yok.
  • Yeni Oluştur...