Nizox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 arkadaşlar bir server açıyorsunuz iyi güzel fakat neden kimse server ile ilgilenmiyor resmen kalite yok küfürler lamerlikler havada uçuşuyor knight online a benzemeye başladı biraz ilgilenseniz serveriniz ile yetkili kimse yok ben jka yı çıktından beri oynayan birisiyim böyle bir serveri ilk defa görüyorum .... Saygılarımla TaMTaM ( JKA ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Şu an test aşamasın da tüm serverlar. Daha sonra forum accountuyla ilişkilendirme gibi bir sürü şey getirelecek.Şu an stabilitesi felan ölçülüyor serverların salladım ama muhtemelen böyledir durum =) di mi nedanko ehheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nizox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 walla testte olsa mutlaka bir admin bulunurdu kanımca orada küfürler havada uçuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 testte olduğu için admin yok, testten çıkınca yetkililer seçilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Q4 2007 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nizox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 iyi o zaman her testte olan yere gidip ana baci saydiralim olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nizox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 heralde uzaydan test ediliyor testteyse biri olur inceler ortami ben açildin dan beri admin göremedim pati serverinde gidin bakin ne dedimi anlicaksiniz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 pati genel olarak testte, sunucuları bilmem. onların daha pre-alpha falan olması lazım =p [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 17:33 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nizox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 walla bi iş yapıyorlar dostum iş iş olsa clanı olupta serveri olmayan arkadaşlar geliyor türk serveri diye 3 5 velet millete ana baci gidiyor rahat vermiyor serverde -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kardeks Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 biraz sabredilse hallolacak sorunlar diye tahmin ediyorum. söylendiği gibi henüz test aşamasındaymış sunucular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Test aşamasında ama onda bile dedigin kadar kötü değil, abartmayalım, test aşamasındaki bir server için gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 serverda admin olması gerekmiyor aslında bu tarz şeyler için remote access var oyuna girmeden konuşmaları falan takip edebiliyorsun jka için var mı bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nizox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 jka serverinde test diye birşey yok arkadaşlar bir server aldınız jka serverini açtınız server.cfg den ayarlamaları yapar,council - knight - instructor pass ları belirler oyununuzu oynamaya devam edersiniz o konuşmalarıda görebiliyorsun var programları fakat rcon pass a sahpseniz bir server açıldımı yetkiliside başında olur ara aa gelir bakar duruma bu kdr basit.Öle ahım şahım ayarlarıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar