Nizox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 arkadaşlar bir server açıyorsunuz iyi güzel fakat neden kimse server ile ilgilenmiyor resmen kalite yok küfürler lamerlikler havada uçuşuyor knight online a benzemeye başladı biraz ilgilenseniz serveriniz ile yetkili kimse yok ben jka yı çıktından beri oynayan birisiyim böyle bir serveri ilk defa görüyorum .... Saygılarımla TaMTaM ( JKA )
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Şu an test aşamasın da tüm serverlar. Daha sonra forum accountuyla ilişkilendirme gibi bir sürü şey getirelecek.Şu an stabilitesi felan ölçülüyor serverların salladım ama muhtemelen böyledir durum =) di mi nedanko ehheeh
Nizox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 walla testte olsa mutlaka bir admin bulunurdu kanımca orada küfürler havada uçuşuyor
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 testte olduğu için admin yok, testten çıkınca yetkililer seçilecekmiş.
Nizox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 iyi o zaman her testte olan yere gidip ana baci saydiralim olurmu ?
Nizox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 heralde uzaydan test ediliyor testteyse biri olur inceler ortami ben açildin dan beri admin göremedim pati serverinde gidin bakin ne dedimi anlicaksiniz....
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 pati genel olarak testte, sunucuları bilmem. onların daha pre-alpha falan olması lazım =p [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 17:33 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
Nizox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 walla bi iş yapıyorlar dostum iş iş olsa clanı olupta serveri olmayan arkadaşlar geliyor türk serveri diye 3 5 velet millete ana baci gidiyor rahat vermiyor serverde -.-
kardeks Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 biraz sabredilse hallolacak sorunlar diye tahmin ediyorum. söylendiği gibi henüz test aşamasındaymış sunucular.
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Test aşamasında ama onda bile dedigin kadar kötü değil, abartmayalım, test aşamasındaki bir server için gayet iyi
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 serverda admin olması gerekmiyor aslında bu tarz şeyler için remote access var oyuna girmeden konuşmaları falan takip edebiliyorsun jka için var mı bilmiyorum ama
Nizox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 jka serverinde test diye birşey yok arkadaşlar bir server aldınız jka serverini açtınız server.cfg den ayarlamaları yapar,council - knight - instructor pass ları belirler oyununuzu oynamaya devam edersiniz o konuşmalarıda görebiliyorsun var programları fakat rcon pass a sahpseniz bir server açıldımı yetkiliside başında olur ara aa gelir bakar duruma bu kdr basit.Öle ahım şahım ayarlarıda yok.
Öne çıkan mesajlar