Magic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bizden çok sağlam samurai'ler çıkıyor aslında, 1 level samurai aldırabiliriz benim kardeşe (eski katana'yı verdim mi olay biter :P) crane süpermiş be abi, taptım adamlara tam benlikmiş dojo diyorum, way of the samurai diyorum olur mu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ha? olur olur. ama hankisini seçceeni söyle. bi bakiim belki bikaç rötuşurum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Kakita Dueling Academy Benefits : The academy is well established as the finest institute for the instruction of iaijutsu in the Empire. Aspiring duelists from across Rokugan look to the Kakita Academy as the birthplace of greatness. When facing other duelists, the students of the Kakita Academy enjoy a considerable social and psychological advantage. The symbol of the Academy is a single stripe of silver, signifying the lightning strike of Kakita himself. This stripe appears on the right side of the student's family mon on their kimonos. Social Benefit : Kakita Academy students enjoy considerable clout, as they are seen as the ultimate practitioners of the Empire's most honorable fighting style. Benefit : The character gains a +5 enhancement bonus to all Diplomacy or Bluff checks with any individual of the Samurai class who is of lower overall character level than the student. Training Benefit : Anyone who practices formel dueling is intimidated by the students of the Kakita Academy, as they are the best and brightest of the art. Benefit : The character gains a competence bonus equal to half his Iaijutsu Focus modifier (round up) to all Intimidation checks with other members of the Samurai class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 güssel... sen intimidate al zaten. kensei de olursun lazım olur... hatta frightful prescense bile alabilirsin. zigurat gibi boy var zaten :-p [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 01 August 2003 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 zaten 7 intimidate var :) maximum rank'i veriyorum yani her zaman, kensai düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. iaijutsu master'la birlikte alabilirsem olabilir aslında. ama öncelikle samurai / courtier, samurai / iaijutsu master şeklinde olcak gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 courtier olmana gerek yok. samurai başına da "courtly" davranabilirsin sonuçta.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hmm tamam o halde, son hızda iaijutsu master'a kayarım (kensai'de güzel geliyor ama bir bakayım ben ona iyice) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 her hafta çarsambami oynuyoruz yoksa yeni günlermi belirliyecegiz? Bu sirada, save vs Poison olaraktan bisiler aliyormuydum? +2 fln yane hatta immune de olur... :-) Benim geçmisim fln nasil olucak, sen mi ayarlarsin yoksa ben mi bisiler kasayim... Karakterimi hafiften saman altindan su yürüten bi sahis yapicam kimse duymasin..[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 şimdilik çarşambaları oynicaz. eylülden sonra ayarlama yapılabilir.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 nezumi, nagayla beraber rokuganın bilinen en eski ırkı. büyük bi uygarlıkları vardı eskiden ama 9 kami dünyaya inince biraz karıştı ortalık. shadowlands in tam ortasında kaldılar. burda türlü çeşitli öcüler olmasa bile yaşamak gayet güç olduğundan koşullara ayak uydurup barbarlaştılar büyük ölçüde. nezumi, genelde insanlara güvenmiyo. hatta yer yer onları aşşağı (hayatta kalma ve uyum sağlama kabiliyetleri nezumi kadar güçlü olmadığından genelde...) bile görebiliyo. ve fakat insanların da onlara yukardan baktıklarının bilincindeler. insanların toplum yapısının dışında, hayatta kalma üzerine kurulu bi yaşam sürdürdüklerinden, bushido (way of the warrior) ve onur gibi kavramlar onlara yabancı. dolayısıyla da dishonorable başlıyo karakterler. insanlar nezumiye "sıçan" demekte ısrar ediyolar. nezumi de insanları nezumi terimini kullanmak konusunda baya bi sıkıyo. özetlersek insanların yaptıkları işlere akıl sır erdiremiyolar genellikle... grasping paw (senin kabilen) nezumileri ise insan topraklarında "toplayıcılık" yapıyolar. genelde insanların istemedikleri şeyleri alıp, onlara istedikleri şeyleri sağlamak yoluyla kar sağlıyolar. hatta örnek veriim. brothers in arms'ı okuduysan orda bi half-kender vardı scrounger diye. aynen o şekilde. ama farklı olarak nezumi hırsızlık da yapabiliyo şartlar öyle gerektirdiğinde. biraz güvenilmez oluyo grasping pawlar. ama nezumi de dwarflar gibi zor arkadaş edinilip sonra hayatını emanet edebileceğin bi yaratık. postlarına düşkünler genelde. ama önem verdiği şeyler tehlikeden uzaklaştırılamayacak bi yerdeyse (bu şeylerin arasında kendi postu da var tabii :-p ) çaresiz bi hayvanın vahşiliğiyle savaşıyo. (rage)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Çok saol senide gece gece yordum... Oldukça güzel, arkaplani sen hazirlarsan daha iyi olur bence..Seneryo fln yane. :-P Okumadim ama aklimda bazi seyler sekillendi, toplayicilik mi himmm ilginç.. Siçan konusunu pek begenmedim doorusu :D[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Benim hoşuma gitti, herkesin görüşleri aynı mı şimdi bunlar üzerinde ? "sıçan" mı yani Saygı duyulacak yaratıklarmış bunlar be, sevdim gençleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 yok misal crabların allyları bunlar. karşılıklı bi saygı var aralarında ;)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Rokugan Campaign Setting'deki Feat'lere bir göz atsana sen grudge. Orda void moid use anlatıyo bişiler. Onları almamıza imkan var mı bide ? Hangilerini almayalım falan bi söyle bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 featlerin çoğu kullanılabilir. "çoğu" yu da tedbir olarak söylüyorum, şu ana kadar kullanılmayacak bişeye rastlamadım. benim kılım classlara... ha bi de bonus featleri kendi clanının samurailarının bonus featlerinden seçiceksin... yani dodge, (mobility, spring attack) expertise, (improved trip, improved disarm, whirlwind attack) quick draw, skill focus (iaijutsu focus), toughness, weapon focus (katana) scorpion featleri de şöyle: blind-fight, dodge (mobility, spring attack), expertise (improved disarm, improved trip, whirlwind attack) skill focus (iaijutsu focus), weapon focus (katana). katanada özel bi durum var. ex. weapon prof. (katana) almadan, martial weapon prof. unuz varsa, weapon prof. gerektiren featleri gene de alabiliyosunuz. katanayı her durumda iki elle kullanıyosunuz ama... [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 01 August 2003 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ben kitaba fln bakmiyorum valla bodoslama gidiyorum bi zaman bulursam bakicam kusura bamyayin.. Kazaa dan indiricem de ne yazayim bi yardim etseniz valla kasiyorum ama bulamadim..[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 sorun diil zydar. ben yazdım bişiler. oyun zamanı gelince beğenmediklerini değiştiririz...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Çok tesekkürler.. Valla meleksin sen ne diyim (yavsar :D )... Oyundaki en zevkli karakter benim valla ehehe RP olaraktan ilk defa insan elf gibi seylerin disinda bisi yapicam, simdiden isindim.. Ama senle biraz fareadam lik hakkinda daha sonra konusmam lazim.. Özel olaraktan ama anlarsinya :-P[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 öncelikle "nezumi" şu an en önemli derdim oyuncuları (ve kendimi) caponca terimler kullanmaya yönlendirmeye çalışmak... bi nezumiden beklenen şeyler genelde belli. konuşmada vurgulamak vurgulamak istedikleri şeyleri tekrarlaya tekrarlaya söylüyolar. özellikle gençler biraz hızlı konuşup hızlı hareket ediyo. metabolizmaları insanlardan hızlı. zaten senin de movement speedin 50. bi de 7 yaşındasın. 15 yaşında orta yaşa geliyo nezumi, 30-40 yaşlarında da ölüyo. kurnaz olman lazım bi grasping paw olarak, fırsatları iyi değerlendirmeyi bilmen gerekiyo. ikram edilen hiçbişeyi geri çevirmiyolar. (bazen ikram edilmeyenleri de geri çevirmiyolar). her yemeği son yemeğiymişçesine yiyo. yemek bol olduğunda yiyebildiği kadarını yiyip yiyemediğini de cep yapıyo... dürüstler ama gene de çoğunlukla. ya da açık sözlü diyelim. hayatta kalma içgüdüsüyle hareket ediyolar. budur...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 divayn..*ÇOTA* tamam tamam... :P şöle bişi olamaz mı ya, adamlara hakaret yağdırsam bağırsam, dopsun lan sen filan deyip ilgilerini başka tarafa çeksem filan. Yani combatant olmak istemiyorum zaten hiç bi şekilde, kolayca vurulmamak, kaçak olmak bi de savaşanlara destek olmak istiyom başka bişi diil.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 tamamdir.. allaaaah yikacam ortaligi valla... Tam ben :-) Tam olarak yönetmek istedigim karakter yapisina sahip diyebiliriz, Gerçi "Siçan" olayina isinamadim ama olsun...[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 horace. var zaten "kombat efektif" özelliklerin... taunt ediyosun adam daze oluyo 1 round sonra sana saldırıyo... ( :D ) dikkatini sadece sana yönlendirmesini sağlıyosun sonra rogue gidip sneak attack yapıyo... var yani çeşitli yanardönerlerin bi oku o talentları...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Tamam yani hiç bi bardic özellik vermiycen bana yani. Peki.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ninja diyorum, 3 gün diyorum.. eha tamam güzel, ordaki featleri basıp getirsene bi daaki oyuna grudge. hatta mümkünse way of samurai gibi ek kitaplardan da bir kaç feat getir. oyunda kullanmamıza izin vereceğin. bulunsun elimizde.[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 öyle bol keseden harcayınca bitti tabi mürekkep. oyundan önce kadıköye gidersem doldurtcam.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar