berqbaba Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 yaw para lazım karakter adı: vinelosa yollayan olursa sevinirim saolun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Allah versin... Vermeyin beyler oyuna yeni başlayanlara en büyük yardım hiçbir mal yardımı yapmamaktır...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqbaba Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 eüzü billa himineş, ya karpuz yeter bu ne ne zaman bişey istesem laf ediosun. zevki olmazmış vs. bu aralar yaptıım bşiey yok oyunda full mingle yapıom sonra petition için para gerekio bu. daa ne zevk aliim ki oyundan. yeni başladıımı kim sööledi ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Eğer oyuna yeni başlamadıysan para oldukça rahat kazanabilirsin... Dice ile para kazanabilirsin, yaratık öldürebilirsin hem mingle yapıyosan tüm gün mandrake in var demektir mandrakeleri yaratık öldürmeye kullanabilirsin... Hazıra konmayın laf ettiğim yok sadece oyunu senin için daha eylenceli hale getirmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 karpuza katılıyorum özellikle mandrake isteyenler icin cünkü ne kadar az oynarlarsa oo kadar iyi olur insan cok oynadıgı seyden bıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar