KAPTAN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Kasif olmayı dusunuyorum ama site den anladıgım kadarıyla yolsuz kalma ihtimali gayet yuksek bir meslek dogrumuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Hayır değil, kaşif olup yanında bi sürü şeyde alabilirsin ayrıca.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 master ranger ol .. üstüne teras kasi master .. dağlar taşlar senin :) .. :D . öZzgürlüKkk .. !! hmm .. 3 skill mi ne kalıyo du sanırım .. o da medic 1 de herhangi birine (bence 1 ya da 4 e) .. 1 skill kalır .[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 O zaman bana biraz yardım edersin sanırım eclips de naboonun bir yerlerinde lafta explore ediyorum Uyduruk bir tabancam ve bir ise yaramayan trapimle can cekisiyorum hayır bir de mission aldım dun aksam kosmaya basladım hala kosuyorum gercek hayatta bu kadar kossam tarihe gecerdim asmadıgım ırmak asmadıgım dag kalmadı daha mission yerine varamadım. Hayır mission da mission olsa polisin kardesi evleniyormus adam bir sise callendor sarabı istedi gidip sarkuteriden alayım dedim ama yok kardesim lanet seyi bagında satıyorlarmıs o saat baslasım kosmaya neyse bir doneyim o siseyi alıp polisin ******* sokmazsam ne olayım adamın yuzunden en baba rebel olmama az kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Eger eclipsede oynuyorsan para konusunda yardim ederim oyunda /tell viru yapman yeterli.Bence missionlarini deliver filan alma kill olanları al hem kısa hemde xp alirsin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hemen naboo yu terket derim ordaki görevler insani öldüren cinsten yillarca koşarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Koşmayı boşver koşupda görev bulamama insanı delirtir asıl.Bence madem misison kasiyorsun imp veya rebel hangisi olacaksan onun missionlarini yap hem fp kazanirsin hem para.Hemde arkanda koşan zıplayan yaratıklardan iyidir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 tatooine her acidan rahattir. karsilasilan monster ya da npcler corellia ya da naboodaki yuzde kadar indirici olmaz. cok seyrek yerlerde olur. genelde duzgundur yuzeyi coldur, kosarsin dumduz. agac magac olmadigi icin seyrek takilir karakter kosuya birakilinca.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 gez toz nolacak etrafı izlersin arada .. acelen mi var ; gezgin olacan işTe .[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 emm .. var smuggler .. underworld olayları var.[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 mission icin faction missionlar dışında tavsiyem explorer missionlar keren starportun oraya gidersen bolca chuba, spineflap ve flewt falan gorursun onlarla ilgili explorer mission al 4-5k civarı missionlar oluyo ve 45 yaratık oldurmen gerekiyo ( 15 ve 30 yaratıkta oluyo ama onlar 4-5k para vermezler ) hem uzun uzun kosmamış olursun hemde combat xplerini artırırsın orda zaten kalabalık bi yer oldugu içinde yardım eden birileride çıkar heal falan gibi konularda[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 master scout olan arkadaşlardan combat kasmayacakların master ranger olma yolunda ilerlemelerini şiddetle tavsiye ederim , yukarda dalga geçiyormuş gibi yazmışım da ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar