CapN Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Her Gece Gunluk Farmı Ah'a Koydugumda Min 100g Deposit Alıyor Benden Saygıdeger Bliz . Bu Deposit , Item Satılsada Satılmasada Bana Gerı Gelmıyor. Bu Mantıgı Bırturlu Cozemedım. Yardımcı Olucak Bır Arkadas Varsa Sevınırım. :) Not : Aldıgı Komisyon Harıc , Ayrıyetten Aldıgı Deposit Hakkında Problemım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 oha saçmaladım. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 04:57 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 satilinca aliyo olman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Yok Cok Emınım Gelmedıgıne :) Not Alıyorum Cunku Kontrol Amaçlı Herşeyi Sonra Sattıgım Rakam ve Deposıtle Kac Para Olamsı Gerektıgını Hesaplıyorum Gene Olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 e gelen mailde yaziyo zaten, su kadara sattin bu kadar depozit aldin bu kadar komisyon verdin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Tamam O Mailler De Yazıyor Deposit Kısmıda Kırmızı Oluyor Atıyorm Maılde 5g var Sende 2g Deposıt odedın Sana 7g Olarak Gelmıyor. Dıkkat Edersen Sevınırım Valla. Ya Bır Hata var Yada Ben Sıyırdım Ikısınden Bırı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ah %5 komisyon alir, satarsan depozitonu geri alirsin. iyi bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Neyse bende bır hata var demekkı ama yarın daha dıkkatlı bakıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 evet sattıgın mallardan yüzde 5 komisyon alıyo. blizzard burdan aldıgı paraları da oyunculara dönüşümlü olarak satıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar