BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 kafa güzel olsun diye içilecek bi bira degil mariachi zaten. böyle yemegin yanında yada birşeyi kutlarken yada dışarıda bi yerde otururken arkadaş sohbetı esnasında evde maç izlerken film izlerken vs. deli gibi içiyorum ben o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Valla birakin bunu Newcastle Brown Ale bulun bi sekilde, 2. kere soyluyorum : ) Icmedim gerci daha da, hayatimda boyle guzel icki de icmedim ben. Yine bir nargile + newcastle brown ale + family guy keyfi yapan penth bildiriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ya ilkecim iyi ki bi iki bira gordun, amma ozenti adamsin ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 içimi çok zevklidir içtikce içesi gelir insanın alkol oranı bıraz az kaçıyor tabi alkol isteyince tuborg kırmızı tercihimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Açıkcası içtim ama miller giibn garip bişi olmuş efese yakıştıramadım :D. Limonlu gazoz gibi geldi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 abi alkol isteyince tuborg kırmızı tercihimdir :) eheh sende bendensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 İlk yudumu içtim , yuttuktan sonra ağızda gül suyu gibi bi tat bırakıyor . Bööjjkk beğenmedim. Döktüm devamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar