BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Efes'in çıkardığı yeni bir bira olan mariachi'yi patilere tanıtma, tavsiye etme amaçlı bir topic olsun dedim. İçinde hem limon aroması hemde tequila hammaddesi olan agav'ı barındıran bu yeni birayı şiddetle tavsiye ediyorum efenim. Bildiginiz biralar gibi degil alakası bile yok diyebilirim hatta, öyle ki lezzeti bambaşka çok ayrı bi tat olmuş. Yazın tek içecek olacak nitelikte bir bira bence. %4.2 alkol oranı bulunmakta ve kolay içimli bir bira. Tuborg Mexicana ile alakası yok onunla karıştırılıyor cok. Bir bira sever olarak taktir ediyorum ve tavsiye ediyorum. Müptelası olma yolundada hızla ılerliyorum. [spo][/spo] efes'de falan bi tanıdıgım yada kendim çalışmıyorum reklam amaçlı degil tavsiye amaclı bi yazıdır :) [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ya ben o 33lük şişeyi bitiremedim tatlı böyle begenmedim. attım yarısını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 tadı kaliteden yoksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bu konuyu görmek beni çok sevindirdi alkololik değilim ama içmeyi çok severim neyse bu bira gerçekten içimi çok kolay ve tadıyla adamı mest ediyor, hafif kırık bir tadı var bölee baharatlı gibi :P gerek yemeğin yanında gerek kuruyemişle hattaaaa tek başına içilesi bir bira :d müzik dinlerken de içerseniz sizi pişman etmeyecek hafif bir içkidir kendisi kötü bir yönü kendini çok içtirmesi :D evet fun ıyım hobaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 merak ettim , diğer biralara göre kıyas yapın neye yakın tadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 tuborgun dandik agavlı birasına benzio onu içtin mi :P yeşil olan sanırım T beerlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hayır hocam hiç benzemıyor tuborg-mexicana'ya o nu ben hiç begenmemıstım igrencti mariachi bambaşka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 tadı yakın olan bir bira yok ancak millerın baharatlısı gibi oda agavdan geliyor sanırım anlatılmaz bir tadı var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 icmedim yarın ilk isim tüketmek olacak ama önyargılı bir sekilde efes fıcıdan üstün olamaz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 o zaman tadları karıştırıyo olabilirim kusura bakma o zaman :P ama o tuborg harbi kötü o ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 tuborg çok zorlama olmuş lakin efes in mariachi si özgün bir tada sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yokya tuborgda çıkardı bunun gibi birşey ikisindede iş yok, iğrenç jelibon gibi tadları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 antonio banderas geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 banderas, el mariachi idi :P tuborg'un cıkardıkları ıle alakası yok dıyorum halen, hatta hiçbir bira ile yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 evet içerken kendini latin ülkelerinde hissediyorsun ama bitiğinde neden rakı içmedim diye bilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 [spo] [/spo] Desperados taklidi gibi geldi bana. Alkol aldigim zamanlar, bira yerine tercih ederim ben de her zaman kendisini. Mariachi'nin aksine, %5.9 alkol orani bulunduruyomus bu bünyesinde, bak bilmiyodum. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:11 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Berbat bir bira. Tanesi 7 ytl ye satıyorduk biz bunları. Bi hatun yanında limon suyu alıyordu boşaltıyordu içine öyle içiyordu. Bira bile demiyorum ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 taklit denmez ona vanil, aynı türde farklı firmalar çıkarıyo işte ürün, hangisni beğenirsen onu iç :) mariachi farklı bir içecek olarak geçiyor olmasın, bira ile alakası yoksa bira demezler herelde içeceğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hayır hayır bira yine ama tad olarak ayrı tutuyorum şahsen demek ıstedım :) su gibide degil yani 3 tane içince normal 3 efes etkisinide yapıyor. Begenmeyenlerde olabilir tabi orada zevkler faktörü devreye giriyor :) [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:15 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ama iyi satıyor. O ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 corona noldu içemedim zamanında param yetmemişti, var hala piyasada di mi. göremiyorum ben bayadır etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 var tabi.. olmamı.. bu biranında (Mariachi) filmi güzeldi ( el Mariachi) birasını bilmem.. ama ambalaj hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 corona hala var piyasada. ve corona türkiye distribütörü olan şirket deli ciro yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 *tekel bayine göz atmaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 mariachi alalım paramız efese yani yerli malına gitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar