Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mariachi

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Efes'in çıkardığı yeni bir bira olan mariachi'yi patilere tanıtma, tavsiye etme amaçlı bir topic olsun dedim.

İçinde hem limon aroması hemde tequila hammaddesi olan agav'ı barındıran bu yeni birayı şiddetle tavsiye ediyorum efenim. Bildiginiz biralar gibi degil alakası bile yok diyebilirim hatta, öyle ki lezzeti bambaşka çok ayrı bi tat olmuş. Yazın tek içecek olacak nitelikte bir bira bence.

%4.2 alkol oranı bulunmakta ve kolay içimli bir bira. Tuborg Mexicana ile alakası yok onunla karıştırılıyor cok.

Bir bira sever olarak taktir ediyorum ve tavsiye ediyorum. Müptelası olma yolundada hızla ılerliyorum.

[spo][/spo]

efes'de falan bi tanıdıgım yada kendim çalışmıyorum reklam amaçlı degil tavsiye amaclı bi yazıdır :)

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyu görmek beni çok sevindirdi alkololik değilim ama içmeyi çok severim neyse

bu bira gerçekten içimi çok kolay ve tadıyla adamı mest ediyor, hafif kırık bir tadı var bölee baharatlı gibi :P

gerek yemeğin yanında gerek kuruyemişle hattaaaa tek başına içilesi bir bira :d

müzik dinlerken de içerseniz sizi pişman etmeyecek hafif bir içkidir kendisi

kötü bir yönü kendini çok içtirmesi :D

evet fun ıyım hobaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

[spo] [/spo]
Desperados taklidi gibi geldi bana. Alkol aldigim zamanlar, bira yerine tercih ederim ben de her zaman kendisini.
Mariachi'nin aksine, %5.9 alkol orani bulunduruyomus bu bünyesinde, bak bilmiyodum.

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:11 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

hayır hayır bira yine ama tad olarak ayrı tutuyorum şahsen demek ıstedım :)

su gibide degil yani 3 tane içince normal 3 efes etkisinide yapıyor.

Begenmeyenlerde olabilir tabi orada zevkler faktörü devreye giriyor :)

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:15 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...