Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çift kişilik


ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

"Baş ağrısı.. Hay anasını sattığımın bir bu eksikti dimi? dedirten baş ağrısı. Hayır işin gücün yok? baş ağrısı. peki.

Bu kadar sinirli olmamın sebebi elbetteki baş ağrısı değil , ateşimin çıkması da değil. Yani fiziksel olarak , kalbimde bir ateş çıktı evet. Kendim yakıp yıkıyorum etrafımı valla bravo. Çok güzel!"

Dolanıyordu hücresinde kel kafalı kısa boylu kirli sakallı adam. Parmaklıklı hücresinden dışarı bakıp yastıklı duvarlarına koşarak kafasını vurdu.

"Aptalım ben aptal! Tam bir Aptal gibi davrandım ve sonum burası oldu.. "

Sonra sesi sakinleşti ve yumuşak bir hal aldı..

"Aslında benim suçum değildi. Sonunu bilemezdim ya. Anı yaşadım işte. Aslında buraya kapatılmamın sebebi o insanların düşüncesi.. Evet tüm suç onların ve şu an yapabileceğim bir şey yok. Unutmalarını sağlamalıyım"

Tekrar gözbebekleri küçüldü ve kasları kasıldı. Bağırmaya başladı..

" ÇOK BİLİYORSUN SEN HERŞEYİ İZLEDİN SANKİ.. hem izlemiş olsan bile o an benim kafamdan geçenleri düşünemezdin bilemezdin yaşayamazdın. Durdurabilirdim ancak durdurmadım! Benim hatam. Ve bu hatadan dolayı yıkılanlar oldu. Bu yıkılmış şehri artık dünyanın en zeki en zengin adamı bile kurtaramaz.. "

Oturdu. Uzun uzun soluklandıkta sonra tekrar o yumuşak sesle konuşmaya devam etti..

" Kendini yoruyorsun. Geçti bitti işte.. Yapabileceğin tek şey herşeyin düzelmesini umut etmek.. Kendini daha fazla suçlama.. "

Adam birden delirdi ve koşarak kafasını demir parmaklıklara çarptı.Bir anda etraf kan gölüne dönmüş içeriye iki tane bakıcı girmişti..Adam kahkahalarla gülmeye başladı.. ve beyin kanaması ruhunu karanlığa alıp götürdü..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Insidon sakinleştirici oluyor orta dereceli durumlarda opipramol dihidtoklorür kullanırsan rahatlarsın reçetesiz alabilirsin eczaneden

ama olurya insidon rahatlatmaz kafayı kurtaramassın o zaman tanıdık felan bişi bul yada istanbuldayken tarlabaşına ankaradaysan yenidoğana izmirdeysen tepeciğe galiba öle git işte roche rivotril diye bi ilaç var 1 tanecik al 10-20ytl arası değişir pazarlık yap bi tane iç çok rahatlarsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...