Chorap Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Selamlar, 2 sene önce accountum hacklendiği için oyunu bırakmıltım. Lvl 41 Abyss Walker'ım vardı. Sonra WoW a başladım ama 1 ay kadar önce, expansionu da almış olmama rağmen, nedense WoW çok baydı beni. Bende Lineage 2 yi özlüyordum zaten geri döndüm. Şimdi Kain serverında "Suth" isimli bi human fighter açtım, HE yapmayı planlıyorum. Kainde oynayan varsa bana pm atsın konuşalım. Tekrar başlamak çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 tarkan ,mazut, bebekurt, eboshi, candarli, yakarim, doktor bu arkadarladan birine msj atarsan konusuruz ben de aksam online olcam ulasmaya caliscam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 suth kardesim tarkan veya mazut a bi msj atarmisin oyuna girince clan muhabbeti icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 suth kardesim carsamba aksami raid yapacaz online olmaya calis :D epey bi raid yapacaz 3-4 lvl alirsin eger online olursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar