Chorap Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Selamlar, 2 sene önce accountum hacklendiği için oyunu bırakmıltım. Lvl 41 Abyss Walker'ım vardı. Sonra WoW a başladım ama 1 ay kadar önce, expansionu da almış olmama rağmen, nedense WoW çok baydı beni. Bende Lineage 2 yi özlüyordum zaten geri döndüm. Şimdi Kain serverında "Suth" isimli bi human fighter açtım, HE yapmayı planlıyorum. Kainde oynayan varsa bana pm atsın konuşalım. Tekrar başlamak çok güzel :D
kopekolduren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 tarkan ,mazut, bebekurt, eboshi, candarli, yakarim, doktor bu arkadarladan birine msj atarsan konusuruz ben de aksam online olcam ulasmaya caliscam
kopekolduren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 suth kardesim tarkan veya mazut a bi msj atarmisin oyuna girince clan muhabbeti icin
kopekolduren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 suth kardesim carsamba aksami raid yapacaz online olmaya calis :D epey bi raid yapacaz 3-4 lvl alirsin eger online olursan
Öne çıkan mesajlar