kender Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 arkadaşlar pazar sabah 8:30 da tsubasa varmı diye arştırırken kanal türk e rastladım adamlar Guyver ı yayınlıyorlardı antenin düzgün çekmemsine rağmen izlemeye başladım tam 1,5 saat adamlar kesmeden yayına devam ettiler.ben ohaa neoluyoruz derken saat 10da yayını bitirdiler:) capture ettim ama görüntü çok berbat:) haftayada verirlermi acaba ?[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 umarım verir,ama benim önce kanal türkü bulmam gerekiyor:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 o anime çok şiddet içerdiği için bir çok ülkede yasaklanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: lord_gorthaur, 23 September 2003 14:18 tarihinde demiş ki: o anime çok şiddet içerdiği için bir çok ülkede yasaklanmıştı. daha güzel işte:D[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 her sabah 8:30 ile 915 arası gösteriyorlar kafalarına göre.şiddet sahneleri gerçekten çok ama bana biraz kırpılmış gibi geldi..[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar