Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ben bi kaç ay once motorola v3i aldım.sahane muzik dinler takılırım diye dusunuyodum fakat , kulaklık bulamıyorum müzik dinleyecek.şaka gibi.telefonun adı v3i itunes die geçiyor, ben kulaklık bulamıyorum telefona uygun.eğer biliyorsanız edinebilecegim bi yer soylerseniz çok mutlu olurum,olmadı yurt dısına donucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 eminönünde ünlü bi pasaj vardıya adını unuttum md almıştım bi de ordan. olmadı kadıköyüne git babs orda da elektronikçi çok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Eminönündeki pasj Dogubank orda bulursun muhtemelen.Ayrıca annemdede v3i var kutusundan çıkmıstı kulaklık. [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 18:17 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 malezyadan almıstım ben, çıkmadı benimkinden.dogubanka akayım o zmn saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar