ulfang Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Göz çizme tutosu lazım bana çizemiyorum göz (evet bildiğiniz göz) ya yamuk oluo yada birbirini tutmuyo gözbebeği olayıda var tabi bi taktik falan verbilirseniz (kara kalem bazında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Göz çizmekten kolay ne var yahu Hiç bilmeden hayalden çizmeye kalkarsan öyle olur. Biryerden göz resmi veya fotoğrafı bulacaksın,bunu kara kalem ile taklit edeceksin.Önce şeklini yapacaksın sonra üstündeki yansıma parıltı falan onları yapacaksın,koyu yerlerini koyu açık yerlerini açık yapacaksın. Birkaç kez yapınca beynine yerleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bunu bunu bunu bunu bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Sensible'ın 1 kez dediği 20 kez falan, sonra karsına fakrlı bi göz cıkıcak bi 20 de onu ciziceksin.. bu böel böle gidicek falan feşmekal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 göz çizme abi. aman diyim. çok var göz çizen yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 her zaman resim çizen biri değilim ara sıra böyle içimden geliyo çiziyorum güzelde oluyo(!) ama göz kısmına gelince direk rezalet sinir oluyo insan tabi ister istemez .. Yardımlarınız içinde teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 anime gözleri var istersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Şu da güzel bi video, fikir sahibi olmanı sağlayabilir; How to draw eyes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 20 milyona kitaplar var alın bi tane yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 http://www.drawspace.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar