Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Simdi aklım karıstı doomda parry cok ise yarıyor ama gm ile arasında %6 fark var ama swde hci oranını artırıyor hangisi alim off pof help![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Temp. ine bağlı birazda capin kaç hangi skilleri ne kdr arttırmayı düşünüyosun? ben 2 sinide 120 le derim :) hatta tactics de 120 le :)[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 maddi butcem el vermez ona ehhe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 bütçeyi bırak skill cap elvermez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 hci nedir? :)[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
margo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Hc=hit chance tabi bu ne kadar artıyor bilemiyorum... Ya bu arada birşeyi merak ediyorum...eski ultima, yani aos den önce sizin hit chance niz aynı zamanda karşı tarafın warrior skili nede bağlydı, bu yüzden mage ler wrest alırdı falan filan... Ama burda olay deiştimi merak ediyorum...Aos de bir çok şey direk formüllere dökülmüş...Mesela legendary parry oldugunuzda defence chance siniz % 36 oluyor, peki acaba bu kişi aynı zamanda legendary sw olursa mesela, defence chance deişiyormu? Yoksa bunun defence chance le alakası yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Attacker+50/Defender+50*2 = Hci(attackerın)%50 çıktığını varsayalım. %50-%36(120 parry)-items(dci)= Vurma şansı Shield ın verdiği resistlerede bakıyo formülünü yazamayacağım kusura bakmayın.[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar