Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yağ Yakıp Kas Yapmak

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
neyse ben vazgeçtm hehe eritmicem göbeği hehe
sauna belt alırım bitnae en olmadı 1 haftada cıakr baklavalar az bişi war ztn yağ ki böle iyiym ben yaşasn yemek yemek ayrıca
Mesaj tarihi:
Protein tozları bana da kilo aldırdı. Bence fazla proteinin kiloya dönüşme şansı var. O yüzden en iyisi doğal beslenmek. 2 sene önce hocaların gazına geldim ve protein tozundan tut hafif dozda steroid (winstrol) ve clenbuterol üne kadar kullandım. Daha bile kötüleştirdiler vücudu. (su tutması)

Şunu söyleyebilirim bence takviye alacaksan, en güzel ürün Weider'in amino liquid leri. Ama onları içmek de bir ölüm tabi, çok yoğun bir kıvamı ve rezalet bir tadı var, o tad boğazında kalıyor gitmiyor bir de. Kullandıklarım arasında en güzeli oydu.

En son geçen sene mayısta kullandım ilaç. (o amino liquid en son kullandığımdı işte) O günden beri daha kullanmadım ekstra birşey. Doğal besleniyorum, ve yediklerime çok dikkat ediyorum.

Yukarıda amerikan futbolu oynayan arkadaşınkine benzer bir çalışma programım var:

Pazartesi - Çarşamba - Cuma: gym deyim
Salı - Perşembe: sahilde kondisyon basıyorum
Perşembe - Cumartesi: Rugby antrenmanım var
Pazar: off :)

Bu arada bende de göbek kısmında yağ var 5 senedir idman yapıyorum cardiosuyla herşeyiyle hala gidebilmiş değil. Diyet de yaptım. (5 sene öncesine kadar tombuldum ama) Demek ki o yağ tabakası vücuda yerleştimmi tek çare istikrarlı ve azimli bir şekilde spora devam etmek, yediklerimize dikkat etmek ve de zaman... O yağ tabakası gidene kadar savaşmaya devam....

Son olarak hepiniz çok önemli bir detayı es geçmişsiniz:

Su için, su için, su için, su için..... (günde 3lt)
Mesaj tarihi:
göbek kısmında yağ kalmasının veya kiloyu tekrar almanızın sebebi yağ hücreleridir.bu hücreler malesef yok olmuyor.yani bir nevi orda memory işlevi görüyorlar.o yüzden en baştan almıcaksın kilo=p
Mesaj tarihi:
karın kası en zor çalıştırılan yer zaten, ayrıca öyle 300 deki gibi baklavalara sahip olmak istiyorsanız 7-8 ay afedersiniz hayvanlar gibi karın kası çalışmanız lazım 1 haftayı geçmeyecek verdiğiniz ara ki bozulmasın o görüntü yiyecek içecek kısmına bile değinmiyorum, ağzınızın kokması şart dsf
Mesaj tarihi:
Meme olayi , eger daha once body gecmisin varsa jinekomastiye donusmus olabilir , onuda cardiyoyla dietle yoketmek neyazikki imkansiz , kucuk bi operasyonu var arastiriniz ;)
Mesaj tarihi:
said:
az yiceksin, sağlıklı besleniceksin kardiyo ağırlıklı spor yapıcaksın :)

aga doğru diyosun da, şişman bi adam değilim ki.

boyum 1.75 kilom 68-70 civarı gidiyo. Normalde bakınca yani gömlekle mömlekle filan zayıf bile denebilir.

Ama göbek bölgem son 2-3 yıldır çok şekilsizleşti.

Son bikaç zamandırda meme sarkması çıktı başıma.

Şimdi, eğer rejim yapmaya başlarsam yüzüm gözüm çökücek iyice çelimsiz görünücem. Boğazımı tutarım tutmasına da bu seferde tipim kayıyo.

Öle bişi olmalı ki mevcut kilomu kaybetmeden (koruyarak) şu göbek ve meme olayından kurtulmalıyım.
Mesaj tarihi:
valla ben bir yerlerde demiştim amma okunmamış sanırım insan evladı en son nerden kilo almaya başlarsa ordan vermeye başlıyormuş yağ yakımı esnasında (spo hocasının yalancısıyım :p) abi eğer boy kilo ideal olduğunu düşünüyorsan ki ideal gibin duruyor ölçüm yaptır ama bir ara, bol kardiyo yapıcaksın sürekli koşucaksın bunun başka bir yolu yok, aralarda göğüs ve karın bölgesini özel olarak çalıştırabilirsin.
Mesaj tarihi:
Bu konuyla ilgili profesyonel yardım alinabilcek tip alani nedir acaba ? hormon dengesizligiyle ilgilimi olabilir ,eger oyleyse hangi alana girer nereye basvurmak lazim bilgisi olan varmı?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sadece cardio değil
eğer ağırlık çalışması yapıyosan, kas yağ oranın kas lehine artıyosa, vücudunun bazal metabolizması hızlanacağı için , başka bişey yapmasanda daha fazla enerji harcayacaksın ve kiloların azalacaktır çünkü

bir kas hücresi bir yağ hücresinden bi kaç kat daha fazla enerji harcar.

ve benim şahsi fikrim, toz protein felan yapmayın, dengeli beslenme en uygunudur.

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 00:56 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bende bişi sormak istiyorum.Şimdi 1 sene boyunca hiçmi hiç bişi yapmadm ondan önce 1.5 sene body build yaptım ama öle hardcore felan diil yani kol+omuz+bacaktı göğüslere falan dokunmadıydım.Şimdi bende 86 C Sütyenlik meme oluştu diyebilirm[C büyük oldu ya öh A ya da B =)]Ben Göğüs çalışmaya abansam ordaki meme gidermi yoksa ordaki yağ tabakası her zaman orda kalcak mı?Cardioylada gider mi o?
Mesaj tarihi:
Body ile birlikte cardio ve saglam diet yapmadigin sürece o meme gitmez , aksine ileri dogru gider ;) zaten bölgesel kilo verme diye bisey olmadigini biliyoruz.

Cardio ve dietle olman gereken kiloya düstügünde goguslerdeki asiri birikim duruyorsa doktora danis , jinekomasti olusmus olabilir , kucuk bi operasyonu var hemen hallediyolar.

ps: kendimden bilmiyorum 75kg yim :p
Mesaj tarihi:
Bak bu yazı ;

Jinekomasti’nin birçok nedeni olabilir. Op. Dr. Doğan, nedenleri şöyle açıklıyor:
“Bazı hastalıklar, örneğin siroz gibi ağır karaciğer bozuklukları, bazı ilaçlar, örneğin bir zamanlar çok kullanılan bir mide ilacı (cimetidin) jinekomasti yapabilir. Ancak jinekomasti vakalarının büyük çoğunda hiçbir sebep bulunmamaktadır. Yani bu hastalık büyük bir oranda hiçbir sebep olmadan kendiliğinden ortaya çıkar

Bu da bişey ;
jinekomasti testosteron kullandıysan oluşur. jinekomasti değildir.

Okuduğumuzu anladık mı?

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 19:09 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben şu kısmı gayet iyi anlamıştım: "işkembe-i kübra'dan sallamadan önce biraz okuyup araştırın"

biz zamanında araştırmadık ve bilmiyoruz dimi jinekomasti'nin ne olduğunu. en iyi sen biliyorsun. aferin. şimdi ne ayar vereceksin bana? heyecanla bekliyorum... birkaç yazı daha bul bana güzelinden.

her göğüslerim yağlandı diyene jinekomasti diyeceksek her başı ağrıyana da migren diyelim. bir jinekomastidir gidiyor bu başlıkta...

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 20:05 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben verim sana onun yerine ayari, doktor gibi direk teshis koymussun jinekomasti degildir diye, ayrica yazdigin mesajda direk sadece testesteron kullaninca olurmus anlami cikiyo. arastirdigini bi nerden bilelim, arastirmis gibi mesaj yazsan neyse. sallamadan yazin da pek hos bi cevap degil ama.
Mesaj tarihi:
"Potential pathologic causes of gynecomastia are: medications including hormones, increased serum estrogen, decreased testosterone production, androgen receptor defects, chronic kidney disease, chronic liver disease, HIV,[4] and other chronic illness. "

şu anda sizin için wikipedia ya baktım, aynen böyle yazıyor. (http://en.wikipedia.org/wiki/Gynecomastia#Causes)

konumuz yağ yakıp kas yapmak olduğuna göre ben de yazan kişinin anabolik steroid kullanmış olmasından şüphelendim. çünkü onlardan zamanında ben de kullandım, ama 2. kürden sonra bıraktım ve daha başka hiç bir şey kullanmadım. bu dönemde de anabolik steroidlerin her türlü yan etkilerini araştırmadan yapamazdım. birisi de oradan çıkıp sallama deyince ağırıma gitti.

böyle şeyler olabilir, ben tanımadığım bir insanı rencide etmek istmemiş olsam da celallendiğim için başta o kişiden olmak üzere herkesten özür dilerim. bir daha da bu başlığa bir tek kelime yazarsam iki olsun.
Mesaj tarihi:
Cardio ve dietle olman gereken kiloya düstügünde goguslerdeki asiri birikim duruyorsa doktora danis , jinekomasti olusmus olabilir

demisim.

bundan nasi bir kotu niyet cikarildi anlamadim yahu ? gayet ihtimaller üzerine konustum ve tavsiyede bulundum cünkü etrafimda vücüt gelistirme ile ilgilenipte disaridan ''testosteron'' takviyesi almadan jinekomastiden müzdarip olan insanlar var, bildigin üzere ağırlık çalışmasıda vücütta üretilen testosteron u arttırıyor.

Eğer biri gelipte sen testosteron kullanmamisin , jinekomasti olmaz sende diyorsa , o kisi konuya hakim degildir , veya daha once dedigim gibi bos konusuyordur.

Neyse ben tavsiyede bulundum ve sorunu cozulmezse ondan suphelenerek tedavi gormesini onerdim ama yokmuş öyle bir tehlike demekki kusura bakmayiniz.

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 21:31 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...