SethValor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Arkadaşlar aşağıdaki seti satıyorum; *Garantili PSP (Sony Shop tan alınma, faturası, kutusu aksesuarları duruyor) Makinada en ufak çizik yok, alınır alınmaz HORI Ekran koruyucu takıldı, en kaliteli ekran koruycusudur, takarken resmen steril ortam yarattım araya toz parçacığı girmesin diye) Makina 3.10 versiyon, şu anda modchip ile downgrade edilebiliyor ama yakında software downgrade i de çıkar. *PSP nin içinde 1 gb Sony MS Pro Duo "High Speed" memory kartı *Logitech PlayGear Pocket Koruma kabı(ilk günden beri içinde kullanıldı) *Sony UMD Taşıma Kabı(orjinal) *Philips HE590 Kulaklık seti(oldukça kaliteli bir model) *OYUNLAR (Tümü sıfır ayarında, kutuları mevcut) 1)NFS Carbon 2)Worms 3)GTA Liberty City Stories 4)Hot Shots Golf Open Tee 5)Loco Roco 6)Burnout Legends 7)Pursuit Force *FİLMLER 1)Fast And Furious 2)Davinci Code 3)Spiderman 2 Tüm set satılık. Makina 3.10 diye düşünmeyin çünkü oyunların takası 10 milyon civarı. 7 tane oyun veriyorum yanında, 1 oyun parasına 7 oyun takas edebilirsiniz. Bana maliyetini tahmin edebilirsiniz. Makina sıfır gibi, kesinlikle herşeyine kefilim. Önceliğim SET olarak satmak. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 14:02 tarihinde, SethValor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Arkadaşlar fiyat 700 YTL pazarlık payı var bir miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 isteyene gittigidiyor.com uzerinden pesin fiyatına 3 taksit artırma acabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Senin bu yaptığın, 8 tane prezarfatifi üstüste takıp cinsel ilişkiye girmek gibi olmuş. Şahsen benim pspnin üzerinde 1.5 mm derinliğinde çizikler bile var:) hissedememişsin aleti üstad. tabi satarsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Satma sebebim maddi ihtiyaç :) Yoksa çok keyifle kullandım. Modelicilikle uğraşıyorum ben aynı zamanda, uzaktan kumandalı yakıtlı arabalarım var, yeni bir tane aldım, ona finansman gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar