Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 dün akşam nargile içiyordum, abartmışım tütün bitmiş kömür içmeye devam etmişim.. önce başım ağırmaya başladı, sonra mide bulandı, kaslar koyuverdi, bayıldım.. bi iki kişi sağolsunlar yardım etti su içirdi arkadaşlara haber verdi falan kendime geldim hala midem bulanıyor biraz, ve başım ağrıyor. hala peltim yani.. sonra araştırayım dedim, herhangi bir solunum zehirlenmesinden tırstım.. nargile çarpmış olamaz hep aynı yerde en az bir yıldır nargile içiyorum. bi fikri tavsiyesi olan var mı, doktor a gitsemmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben de eşiğinden dönmüştüm 1-2 kere kötü olmuşsun da bırakmamışsın içmeyi o zaman sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 olur öyle. zannatmiyorum ben gaz zehirlenmesi olduğunu,o kusturmadan direk götürür.bi arkadaşı ondan kaybettik baya yıllar önce. yoğurt ye,biraz geçirir mide bulantını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bende nargileyi cok ictigim zaman bide agirsa gayet bayilcak gibi oluyorum ama seninkini bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Bana bi kere olmuştu güzel herkesin gittiği biyerde içmiştim sonra taxiye binmeden önce başım dönmeye başladı taxiye bindim eve gidene kadar çok kötüye döndüm sonra hava da çok sıcaktı bakkalda indim ayran aldım 1 litre eve yürüdüm bu arada yere bi çömelmek zorunda kaldım sonra 5 kat merdiveni sürünerek çıktım nerdeyse evde 1 bardak ayran içtim sonra bayıldım mı uyuyamıkaldım hatırlamıyorum ama 5-6 saat öle kalmışım. sonra düzeldim öbür gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 böyle şeyler olursa eve gitmeyin tek başınıza yaşıyorsanız, direk hastaneye falan gidin yani bayılmak üzere iken eve gitseniz bayılsanız yüz üstü yatarken kussanız kim kurtarıcak sizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yoğurt! şifa doğada, butün gün yoğurtlı gıdalarla beslenmiştim evde de devam ettim iyiyim şu an, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ya nargile içerim zaten paso, alışığım. ama lönk diye vurdu işte anlamadım ne olduğumu ard arda oldu bağ ağrısı, 5 dk sonra mide bulantısı 10 sn sonra bayılma falan.. bir nargile en fazla 2 saat içilirmiş demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 eheh geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 nargile tansiyonu düşürür. bu yüzden nargilenin yanında şekerli çay veya şekerli içecekler içilmelidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar