Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malmo - Kopenhag

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o bu deil de sarışın hatun iyiymiş=P şaka falan harbiden isevç böyle mi ya penth?öyleyse bi ara pati isveç zirvesi yapalım

edit:okudum da şimdi kız irlandalıymış galiba..demekki irlandalılar da iyi=)

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 00:09 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Gilean, Isvecliler ondan cok daha iyi be abi, cidden ustun irk yani : ) Danimarkalilari begenmedik biz mesela, ki cok guzeller yani : )

Molto, Kopenhag buyuk sehir sonucta ondan kapkac vs olarak diyorsan guvenli oldugunu sanmiyorum. Kavgaya gelince, ben sahit olmadim. Tivoli Meydani'nda falan boyle alterno, kayip genclerimiz falan var, onlar bile bi tehlikesiz gibi duruyodu. Bizim basimiza hicbi sorun gelmedi. O bardan gece 2 gibi ciktik mesela, Yuruyen Cadde'de fln bisi gelmedi basimiza ama 3 erkektik, bi de oryantal tipli de oldugumuzdan en son bizim basimiza bisey gelirdi diye tahmin ediyorum zaten : )

Ayrica Christiania'da her turlu uyusturucu hala satiliyor, girmek yemiyo heralde polislere cunku acik acik satiliyo yani Amsterdam gibi bi yer olmus zenciler saolsun. Boyle parklara gidiyosun pufur pufur millet : )

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 03:20 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

2 sene önce partille cup için gitmiştim ben isveçe turnuvaya hentbolcu oldugum için
abi lunapark var baldere binmiştik bak resim koyiyim dur:
göteborg olması lazım biz ordaydık galiba tam hatırlamıyorum 15 gün filan kalmıstık da malmö stockhol goteborg dan biriydi hatırlaamadım şimdi nedense

BALDER acayip bir alet ya kesin bin penth =)
buyrun resim
Tişörtünde K harfi olan benim beyazlı
[spo][/spo]

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...