Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 http://ilkekaya.blogspot.com/2007_04_01_archive.html Bloga yazdigimdan direk kopyaliyorum adresi, road trip yaptik gecen hafta Kopenhag'a, Isvec - Uppsala'dan Kopenhag'a indik iste. Blogu herkesin okumasi sebebiyle bahsetmedigim bey var ondan da burda bahsediyim: Kopenhag'da Amsterdam'dan sonra Avrupa'nin en buyuk seks caddesi var. Strip barlar vs. eglenceli bi yer : ) Kopenhag harika bir yer gercekten.
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 o bu deil de sarışın hatun iyiymiş=P şaka falan harbiden isevç böyle mi ya penth?öyleyse bi ara pati isveç zirvesi yapalım edit:okudum da şimdi kız irlandalıymış galiba..demekki irlandalılar da iyi=) [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 00:09 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 o zaman irlanda zirvesi yapalim, ya da Boston'da olur bana daha yakin.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hayat size güzel :( harbi bi köpenak zirvesi yapalım
Molto Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Peki güvenli şehirler mi? İstediğin saatte istediğin yerde (özellikle içkili mekanlarda) sataşma olmadan keyfini sürebilir misin?
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Gilean, Isvecliler ondan cok daha iyi be abi, cidden ustun irk yani : ) Danimarkalilari begenmedik biz mesela, ki cok guzeller yani : ) Molto, Kopenhag buyuk sehir sonucta ondan kapkac vs olarak diyorsan guvenli oldugunu sanmiyorum. Kavgaya gelince, ben sahit olmadim. Tivoli Meydani'nda falan boyle alterno, kayip genclerimiz falan var, onlar bile bi tehlikesiz gibi duruyodu. Bizim basimiza hicbi sorun gelmedi. O bardan gece 2 gibi ciktik mesela, Yuruyen Cadde'de fln bisi gelmedi basimiza ama 3 erkektik, bi de oryantal tipli de oldugumuzdan en son bizim basimiza bisey gelirdi diye tahmin ediyorum zaten : ) Ayrica Christiania'da her turlu uyusturucu hala satiliyor, girmek yemiyo heralde polislere cunku acik acik satiliyo yani Amsterdam gibi bi yer olmus zenciler saolsun. Boyle parklara gidiyosun pufur pufur millet : ) [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 03:20 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Saclar ve kaslar kara en azindan, sakal var bi de. Gozlerim yesil bu arada, ayrica ilginc, enteresan bir fizige sahibim. Kalbimin cicegini Isvec'ten getirdim, almaz misin?
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ingiliz holiganlar harici avrupalıya höt desen tırs diyor o konularda şey yapmayın yada ben iriyim ondan
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Orasi neresi, eger sehirse Kopenhag'dan baska sehire gidemedim ne yazik ki, Roskilde'ye gitmek istiyordum Viking Ship Museum gibi bisi varmis onu gormek icin de zaman yetmedi.
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 2 sene önce partille cup için gitmiştim ben isveçe turnuvaya hentbolcu oldugum için abi lunapark var baldere binmiştik bak resim koyiyim dur: göteborg olması lazım biz ordaydık galiba tam hatırlamıyorum 15 gün filan kalmıstık da malmö stockhol goteborg dan biriydi hatırlaamadım şimdi nedense BALDER acayip bir alet ya kesin bin penth =) buyrun resim Tişörtünde K harfi olan benim beyazlı [spo][/spo]
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bizim takımdaydı o asdasfad lakabı ataaazlı
Öne çıkan mesajlar