paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Akşam ofisten dönerken -saat 17:45 suları- serviste, yarı uykulu kulağıma şoförün tercihi olan roket fm ilişti. Radyodaki DJ delikanlı dinleyiciye "biz ailede böyle gördük, zamanı gelince kimin delikanlı olduğunu herkese gösteririrz" sözünün sahibi ünlü kim? diye soruyordu. SMS ile yanıt veren seyirciler; Alişan Nihat Doğan Okan Bayülgen Mahsun Kırmızıgül Tuğba Özay vb. ünlü isimleri tahmin etmişler. "Roket yaz bir boşluk bırak tahmin ettiğin ünlünün adını yaz bilmem ne bilmem kaç 'a gönder" dedi DJ. Hemen yazdım tahminimi gönderdim. Tabiki Chuck Norris!!! bir Demet Akalın parçasından sonra DJ arkadaş, "enteresan bir tahmin geld, ismini belirtmeyen bir arkadaş Chuck Norris demiş ancak maalesef değil" dedi. tesadüfen denk gelen varsa o bendim işte yaa yaaa... Yaşasın Chuck Norris!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ahaha süpersin.Chuck Norris geyiklerini yaşatalım!!! Chuck Norris lost his virginity before his dad did!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 anekdot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 puter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 minator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ourus Rex [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 02:39 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ben dinleyiciye takıldım ,tugba özay cok dogru bi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 on? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar