aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bizim bi ninca var mahallede, suleyman adi, cagirim gelsin ammmaaa antreman icin karate salonu ve de kadin ister, vakisasiki lazim birde kesmek icin, hiimmmm burnuma bir koku geliyor, eyvah yemegin altini acik birakmisim, yandi sushiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hissediyorum, bir başka zamanda bir başka kullanıcı da bu konuyu açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Adam resmen ayakta öldü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ben yukarda ne demisim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 PİÇ HAYRİ HAHAHAAHAHAHAHASFJSHAFJSAHFJLASHFASKJFHASFASFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ağır sanayi hamlesi ahuahuahuahahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Boney M rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 AHAHHAHAHAHAHHAHAHA AJHSDHAHSDHASDHAHSHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Tankla , uçakla ve ağır sanayi hamlenizle gelin derken Erbakan'a laf sokuyor olma ihtimalini düşünen var mı benim gibi yoksa ben mi öküzün altında buzağı arıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 abi cok iyiymis lan hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 piç hayri !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 nincalıda süpermiş katanayı falan anlatıyo ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yıkılmayan adam baya güzel aslında o editleyen adamın kullandığı müzikleri kullanarak yapsalarmış,biraz da ciddi diyaloglar yazsalarmış baya sıkı potansiyel var.Gene de bunları göz ardı ederseniz gayet güzel bir film.Felsefe yaptığı yer baya güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Efsane yahu bayıldım ben ''döverim seni, hepinizi döverim ulen'' ve ''nadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir nadiiiiiiiiiir ! * Hiç uğramadı çakır (arkasını döner ve gider)'' kısımları süperdi. Gülüyoruz ediyoruz ama zamanında james bond rolü teklif edilmişti yahu bu adama hey gibi hey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yok yahu var öyle birşey :) Araştır istersen 4. James Bond filmi için yapımcıyla tanışıp holywooda falan gidiyorlar yetersiz ingilizce ve türk olması sebebiyle yatıyor o iş. Şehir efsanesi falan değil anlayacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sunlarin modern editi yapilip birde ingilizce altyazi/dublaj ekleseler serefsizim yok satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar