zarek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 zarek'in z'si nereden geliyor henüz anlatmadım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 fırtınalı ayrılık kelimesi en son 18 sene önce ebru gündeşin bir dizisinde kullanılmıştı. tebrik ediyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bence sen direk Come and See Me Tonight oyna, bilen bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: fırtınalı ayrılık kelimesi en son 18 sene önce ebru gündeşin bir dizisinde kullanılmıştı. tebrik ediyorum seni bende seni tebrik ediyorum hafızandan dolayı ve diziyi bu derece kullanılan kelimeleri hatırlicak kadar takip ettiğin için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 rezalet, kızların elinde oyuncak olursunuz inşallah hatta sonra gelir tüm kızlardan nefret ediyorum, tüm kızlar aynı hepsi şöyle böyle diye konu açarsınız az karakter az düşünce [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 18:10 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bence B fena değilmiş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar