matama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ulan hayellerde yasiyor bazi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 taktiklerimi pm ile atıyorum herkes faydalanamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 foursome öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sly-One aşmış olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 İki kızı aynı anda idare etmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 dün x filesdan öğrendiğim süper laf. a to b to c Ayrıca kasma hatun olayını kursa odaklan sonra ortada kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 4 bilinmeyenli denklem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 "C yi elden kaçırmadan D ye nasıl yazıcan.. " bu nasıl bi anlayıştır anlamıyorum ben, aralarından birini seç ve git onunla ilgilen. İnsanların kalpleriyle oynamaya hakkınız yok. Sadece kendini onun yerine koy, birisi seni elden kaçırmadan bir başkasıyla ilgilense hoşuna gider miydi.. Herşey gönlünce olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 benden söylemesi o C ve D nin sevgilisi vardır.. ^^ edit: ha bir de aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görürmüş ^^ [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 22:37 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 sensible sen soldat gel birader, m79 la kafana kafana vurayım biraz. Kesin aklına çok daha yaratıcı bi' fikir gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 açlık yapma dostum seç en aklına yatanı, hem rüyanı anlatmıyorsun di mi, bu kızları hepsi sana hasta olucak şeklinde biz izlenim alıyoruz burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bir bilene,kadir abiye danışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 2 kişiyi aynı anda idare etmek pek etik değil. Umarım E ve F erkekleri ortaya çıkıp C ve D yi kapar. Sende o zaman A yı kaybetmeden B yi tavlamaya çalışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 rofl Sly :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 6kız var 2si sarışın biri gelmiyor hiç diğerinin adı ayşe ise torbadan kırmızı renkli bir kulak çöpü çekme oranımız nedir! böyle soru öss'de bile gelmemiştir herhal.. küme sorusu mu bu? ve pi'yi kaç alıcaz... bi de g=ekvator için 9,78'mi? "Gadına matematük olarak değül, narin bü çüççek olarak yaklaşın" Gudrettin Gök, (55) Sivas, Germeli köyü muhtarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sadece sana çekici gelenin peşinden git derim. Gerisi gereksiz zaman kaybı olur. Ayrıca ben şunu anlamıyorum evet kurstaki kızlar arkadaşa takılıyo olabilirler. Niye bunu kabullenemıyoruz ? Komplekslimiyiz ? Yani woow hepsi bana aşık demişsin nesın sen ya wooww. Olabilir aşalım bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ya bırak allaısen... biz erkekler hep bu kızların bize baktıklarını sanıyoruz, sonra da g.t oluyoruz... yemeyelim birbirimizi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bi kere siz yemeyin birbirinizi, götüren götürüyor arkadaşım. zegna var bi kere aramızda, ne bileyim arcane var, penth yok falan böyle bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 valla kız+imkan=sonuç.. ok işe yarar bi denklem ama bana bakıyorlar galiba+kız=?? Fos bi denklem işe yaramaz.. zaten götürecek adam götürür ha bu arada ben pi'yi kaç almışım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 penthte goturuyo sly, oyle deme, onunda erkek arkadas sorunlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 o zaman goturuluyo olmuyo muydu ama ben karıştırıyorum hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sınav var diyorsun kurs var diyorsun oturup cizcegine nelerle ugraşıyorsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 daesu sen bu kızların bi resmini çizsene baba.. şekille anlat.. öle a b c d e f g.. yamuk harfler bunlar yahu.. bööle olmuyo.. bi el at şu olaya baba! çizimler üzerinden non-lineer analiz falan yaparız, sonlu elemanlara böleriz. gerilme noktalarını, zorlanan kesitleri falan hesaplarız. ne dersin zenci! iyi olmaz mı dostuum ha?[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 09:43 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sensibıl seni kınıyorum ve sana harfler hazırladım niye olayı bu kadar zorluyosunki ortada hazır bir c kızı var başka arayışlar başka harfler niye zeki güzel alımlı utangaç ya ben böyle bi kız bulsam ayağına kapanırım ama adam seçemiyor abi :'( bak anlaşalım madem c kızını sevmedin sen d kızına yaz bana cnin telefonunu gönder. bde olur. çok yalnızım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 cesurca yalanan leopar sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar