Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişik bir kız meselesi

Sensible

Öne çıkan mesajlar

"C yi elden kaçırmadan D ye nasıl yazıcan.. "
bu nasıl bi anlayıştır anlamıyorum ben, aralarından birini seç ve git onunla ilgilen. İnsanların kalpleriyle oynamaya hakkınız yok.
Sadece kendini onun yerine koy, birisi seni elden kaçırmadan bir başkasıyla ilgilense hoşuna gider miydi..
Herşey gönlünce olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

6kız var 2si sarışın biri gelmiyor hiç diğerinin adı ayşe ise torbadan kırmızı renkli bir kulak çöpü çekme oranımız nedir! böyle soru öss'de bile gelmemiştir herhal..

küme sorusu mu bu? ve pi'yi kaç alıcaz... bi de g=ekvator için 9,78'mi?

"Gadına matematük olarak değül, narin bü çüççek olarak yaklaşın"
Gudrettin Gök, (55) Sivas, Germeli köyü muhtarı..
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece sana çekici gelenin peşinden git derim. Gerisi gereksiz zaman kaybı olur. Ayrıca ben şunu anlamıyorum evet kurstaki kızlar arkadaşa takılıyo olabilirler. Niye bunu kabullenemıyoruz ? Komplekslimiyiz ? Yani woow hepsi bana aşık demişsin nesın sen ya wooww. Olabilir aşalım bunları :)
Sosyal ağlarda paylaş

daesu sen bu kızların bi resmini çizsene baba.. şekille anlat.. öle a b c d e f g.. yamuk harfler bunlar yahu.. bööle olmuyo.. bi el at şu olaya baba!

çizimler üzerinden non-lineer analiz falan yaparız, sonlu elemanlara böleriz. gerilme noktalarını, zorlanan kesitleri falan hesaplarız.

ne dersin zenci! iyi olmaz mı dostuum ha?

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 09:43 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

sensibıl seni kınıyorum ve sana harfler hazırladım

niye olayı bu kadar zorluyosunki ortada hazır bir c kızı var başka arayışlar başka harfler niye
zeki güzel alımlı utangaç
ya ben böyle bi kız bulsam ayağına kapanırım
ama adam seçemiyor abi :'(

bak anlaşalım madem c kızını sevmedin sen d kızına yaz bana cnin telefonunu gönder. bde olur. çok yalnızım lan!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...