Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everquest accountu cdsi (5 expansion) satilik


syst3m0p

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, Avatürkten satın aldığım Everquest Bitmeyen Macera Paketi (Everquest + The Ruins Of Kunark + The Scars Of Velious + The Shadows Of Luclin) ve sonradan satın aldığım Planes Of Power ve Lost Dungeons Of Norrath expansionları bulunan accountumu satiyorum. Bitmeyen Macera paketi orjinal kutusunda cdleri (3 cd) ve açıklama kitabı ile birlikte. Lost Dungeons Of Norrath paketi de download only olduğu için account içerisinde aktif bulunmaktadir. Bu kutu ve expansionlarin aktif olduğu accountum için 80 milyon istiyorum. Ayrıca accountum içinde bulunan tüm büyüleri tamamlanmış Level 45 High Elf Enchanter karakterim, Level 15 Wood Elf Druid ve Level 16 Halfling karakterim içinde 40 milyon istiyorum. Enchanter karakterimde 1000p bankasında satılması için bekleyen 3000p civarında item ve karakter üzerinde 3-4k civarında item + 180 Jewel Making skilli bulunmaktadır. Diğer karakterler üzerindede kendi seviyelerine göre kaliteli itemlar bulunmaktadır. Enchanter karakterimi görmek için link :

http://everquest.allakhazam.com/db/userinfo.html?char=362221

(bu sitede son çıkan expansion lost dungeons of norrath ile gelen itemlar bulunmuyor, şu an karakterimde o paket ile gelen +9 cha ve +8 int modifierları bulunmaktadır)

Oyunumu ve gerçekten çok sevdiğim karakterimi satma nedenim ise, üniversitemin açılması, işlerimin başlaması ve birazda maddi sıkıntılardır. Oyunu acilen satmak istiyorum. Bana ulaşabilmek için [email protected] adresini kullanabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...