the_craftsman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Bu şiiri geçen sene yazmıştım... Bi daha böyle birşey yazabilir miyim pek emin deilim, şiir pek benim işim deil... Ama buyrun: OLMADI Mahremiyetsizliğe razı olurdum Kokunsuzluk yerine. Korkularına kurban oldum Sensiz ve tensiz Halbuki; siyahının içindeki beyaza, sınırlı ısına sığınacaktım Merkezinden kaçanları toplayacak olsam da Pulsuz ve şekilsiz olacaktım yanında Kabuğunu delecektim gün be gün Sen fark etmeyecektin. Sonunda kabul edecektin Kabuğunu keşfedecek olmamı... Ve beraber mahremiyetime kokuna kabuğuna bulanacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Bence çok karamsar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Şiir eleştirilir ama kötü olmuş falan denmesi hep kırıcı hem yıkıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar