Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Merhaba arkadaslar; Benim su DVD lerle bi sorunum var,Philips marka USB external DVD writer`im var,16X yazabiliyor. FLY marka bos dvd lerim var,12 X le yaziyorum..HDD mi bunlarla yedeklemek istiyorum ama basariyla yazdigim dvd leri okutmak icin takinca( hem sadece okuyan var internal,hem de writer a takiyorum 2 sini de denedim) makineyi kitliyor. windows zaten hemen pes ediyo , tustan restart gerekiyo,linux biraz dayanio,1 dosya kadar icer girebilio ama o da kaliyo :) Burn teknolojisinden pek cakmam NERO 6 da standart Veri DVD si olustur diyip atiorm ne istiosam,ozel bisey tikliyip kaldirmadim yani.. Sorun ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sanirim bu FLY denen zimbirti yuzunden,simdi baska marka DVD ye yazdim sorun yok gibi duruyo.... FLY bos dvd alcak arkadaslara uyari olsun en azindan. iomega kullandim bu arada ,hem 16 ile yazilir hem de takir takir aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ben ve birkaç arkadaşımda Philips sorunu var. Philipste yazılan dvdleri okuyamıyor pclerimiz. Anca 8-10 kere çıkarıp takıcaz silip durucaz dvdleri ondan sonra okuyor... philips sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar