ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 @ultrAslan bu arada 20 yaşındayım kablonette öyle modeme reset attıp bişi olcagını bimiyom. şöyle hayırseverin biri premium'u bi verse söyle indirsem sonra allaha emanet olsa :( ne olurki [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 22:17 tarihinde, Nostredamus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 kablonete cözüm cok kolay artik apartmandaki kablo net kutusunu bulup kablosunu kesip tekrar bagliyorsun yada onu takmali cikarmali yapabilirsin ye yersen =) caresizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 apartman apartman deil ki :) yapsam adamlar utanmasa kablonet kutusuna bekçi koycak bırak onu 1 hafta once sokak kapısı çalınmıştı :) böyle bi apartman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 konuyu uplıyorum, sorum var. - Şimdi ben premium account aldım diyelim. Adı önemli olmayan bir forumdan da rapidshare download linklerini de aldım üstüne hatta. Peki benim bu linkleri koyabileceğim, sonra da bunları sırayla çekebilecek bir program var mıdır efenim? Varsa nereden bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 rapidsharele beraber o programda geliyor diye biliyorum onların özel bir zımbırtısı vardı.. ama bi de şey var o kraldır.. Rapget . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Premium Login'de Options altında "Direct Downloads" gibi bi seçenek var, onu açtıktan sonra direk download managerlar ile indiriliyo. Ben FDM kullanıyorum, elektrik falan gitmediği sürece bir kere bile corrupt file sorunum olmadı, sorun varsa Flashget'in yani, Rapid'in değil. Rapid .com .de meselesi de şöyle; .de hala duruyor ama yeni upload yapılamıyor oraya, anca eski üyelerin dosyaları silinmesin diye açık duruyor yani. Çok çok eski şeyler indirmediğiniz sürece .com geçerli yani. Eskiden .de account alınca .com'a da direk geçiriliyodu o, hala öyle mi bilmiyorum, com'dan de'ye geçiş olmuyor ama. Limit de günde 5 GB denemez tam olarak, 5 günde 25 GB. Yani ilk gün 15GB çekip sonraki 4 gün sakin kullansanız da oluyor bildiğim kadarıyla, mesela okulda sağlam bağlantı varsa ara ara laptopla gidip dersi asıp download sömürme işi hoş oluyor, yaptım kaç kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ilk aldığım gün tam kapasite olarak indirememiştim. gıcık olmuştum çünkü çok yavaş indiriyordu. sanırım bunun sebebi telekomdu. şu sıralar çok iyi, gerçekten memnunum. indirecek birşeyler arıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 yalniz bu rapid bir hastalik gibi birsey yapiyor, yeni hesabim geleli 15 gün oldu ve yaklasik 60gb dosya indirdim cdlere dvdlere yazmaktan canim cikti ne görsem indiriyorum cok ilginc bir durum. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:59 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar