Na-Krull Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Karakter gelişim aşamasında olduğum için bir süre böyle sorularla muhattab kalabilirsiniz kusura bakmayın Bu olayda gm eva/gm anat gm wrestin yaptığı işi yapıyo olması lazım Ama dediklerine göre wrestling her zaman eva int/anat dan daha fazla miss chance veriyomuş Yani gm wrest gm eva/gm anat dan daha fazla missletiyomuş Bu doğrumu doğruysa sizce bi healer mage olarak wresti kasmalımıyım yoksa aradaki missletme farkı pek önemsenecek seviyede değilmi[hline]Sethlor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 tam tersine formül su sekildedir: (anat+eval+20) / 2 = defensive wrestling yani gm anat ve gm eval isen 110 defensive wrestlingin olmus oluyor - bu da 100 wrestlingden daha iyi. - eskiden anat+eval olayı varken bile wrestling alan vardı cunku dexi yuksek tutup karsıdaki mage e fizzle yaptırabiliyorlardı ama protection buyusuyle artık fizzle ettirme diye bisey yok (aos geldiginden beri adam gibi oynayamadım bende. hatam varsa soyleyin).. kısaca eval+anat yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bi yerde mantıklı olmuş. Düşünsenize bi yandan büyü yapan bir büyücü, diğer yanda karşısındakini tokat manyağı yapıyor. Ya da kendisine vuran savaşçının bileğini tutup burkuyor falan. İyi de bu durumda wrestlingi kim alacak? Pehlivanlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 başvuru yapalım osiye pehlivanlık kategörisi açsın :) paladin gibi yazcak title da Grandmaster / Elder / Legendary Pehlivan o zaman kasardım ben :)[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Na-Krull Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Healer mage olmayan kasmaz anatı wrestle yapar Yada hırsızlar alır disarm için[hline]Sethlor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 mage ise zaten eva var ya anat kasıcaksın ya wrest anat hem daha kolay hemde daha ii.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yani secime kalmis bence dark in anat di benim wrestti.. benzio ikiside birbirine... ha wrestin pscrollari daha ucuzdu eskiden anata gore simdi durum nedir bilmiorm ama bana cok bi fark var gibi gelmedi..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 anath alıp healer mage yapabilirsin healing ile birlikte iki işe birden yarar böylece tabi bi slot daha ayırmış oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 elinde kılıc kalkan varken defensive wrestlinmg ise yarıyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hayır ama anatomy parry ve kılıç skiline göre ( yüksekliğine ) dodge şansın var[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: deviL, 20 August 2003 13:46 tarihinde demiş ki: tam tersine formül su sekildedir: (anat+eval+20) / 2 = defensive wrestling yani gm anat ve gm eval isen 110 defensive wrestlingin olmus oluyor - bu da 100 wrestlingden daha iyi. - eskiden anat+eval olayı varken bile wrestling alan vardı cunku dexi yuksek tutup karsıdaki mage e fizzle yaptırabiliyorlardı ama protection buyusuyle artık fizzle ettirme diye bisey yok (aos geldiginden beri adam gibi oynayamadım bende. hatam varsa soyleyin).. kısaca eval+anat yeterli. acaba uo.straticste bu formulun oldugu linki yazabilir misiniz ben bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Anatomy eva yapmak daha mantıklı formüle koyduğunuz +20 /2 gibi bi avantajınız oluyo. 100 anatomy 100 eava = 110 wrest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar