Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Defensive Wrestling

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karakter gelişim aşamasında olduğum için bir süre böyle sorularla muhattab kalabilirsiniz kusura bakmayın

Bu olayda gm eva/gm anat gm wrestin yaptığı işi yapıyo olması lazım

Ama dediklerine göre wrestling her zaman eva int/anat dan daha fazla miss chance veriyomuş

Yani gm wrest gm eva/gm anat dan daha fazla missletiyomuş

Bu doğrumu doğruysa sizce bi healer mage olarak wresti kasmalımıyım yoksa aradaki missletme farkı pek önemsenecek seviyede değilmi[hline]Sethlor
Mesaj tarihi:
tam tersine

formül su sekildedir:
(anat+eval+20) / 2 = defensive wrestling
yani gm anat ve gm eval isen 110 defensive wrestlingin olmus oluyor - bu da 100 wrestlingden daha iyi.
-
eskiden anat+eval olayı varken bile wrestling alan vardı cunku dexi yuksek tutup karsıdaki mage e fizzle yaptırabiliyorlardı ama protection buyusuyle artık fizzle ettirme diye bisey yok (aos geldiginden beri adam gibi oynayamadım bende. hatam varsa soyleyin).. kısaca eval+anat yeterli.
Mesaj tarihi:
Bi yerde mantıklı olmuş. Düşünsenize bi yandan büyü yapan bir büyücü, diğer yanda karşısındakini tokat manyağı yapıyor. Ya da kendisine vuran savaşçının bileğini tutup burkuyor falan.
İyi de bu durumda wrestlingi kim alacak? Pehlivanlar mı?
Mesaj tarihi:
yani secime kalmis bence
dark in anat di benim wrestti..
benzio ikiside birbirine...

ha wrestin pscrollari daha ucuzdu eskiden anata gore
simdi durum nedir bilmiorm

ama bana cok bi fark var gibi gelmedi..[hline]*curiosity res-kills*
...mono
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
deviL, 20 August 2003 13:46 tarihinde demiş ki:
tam tersine

formül su sekildedir:
(anat+eval+20) / 2 = defensive wrestling
yani gm anat ve gm eval isen 110 defensive wrestlingin olmus oluyor - bu da 100 wrestlingden daha iyi.
-
eskiden anat+eval olayı varken bile wrestling alan vardı cunku dexi yuksek tutup karsıdaki mage e fizzle yaptırabiliyorlardı ama protection buyusuyle artık fizzle ettirme diye bisey yok (aos geldiginden beri adam gibi oynayamadım bende. hatam varsa soyleyin).. kısaca eval+anat yeterli.

acaba uo.straticste bu formulun oldugu linki yazabilir misiniz ben bulamadım da
  • Yeni Oluştur...