Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Defensive Wrestling

Na-Krull

Öne çıkan mesajlar

Karakter gelişim aşamasında olduğum için bir süre böyle sorularla muhattab kalabilirsiniz kusura bakmayın

Bu olayda gm eva/gm anat gm wrestin yaptığı işi yapıyo olması lazım

Ama dediklerine göre wrestling her zaman eva int/anat dan daha fazla miss chance veriyomuş

Yani gm wrest gm eva/gm anat dan daha fazla missletiyomuş

Bu doğrumu doğruysa sizce bi healer mage olarak wresti kasmalımıyım yoksa aradaki missletme farkı pek önemsenecek seviyede değilmi[hline]Sethlor
Sosyal ağlarda paylaş

tam tersine

formül su sekildedir:
(anat+eval+20) / 2 = defensive wrestling
yani gm anat ve gm eval isen 110 defensive wrestlingin olmus oluyor - bu da 100 wrestlingden daha iyi.
-
eskiden anat+eval olayı varken bile wrestling alan vardı cunku dexi yuksek tutup karsıdaki mage e fizzle yaptırabiliyorlardı ama protection buyusuyle artık fizzle ettirme diye bisey yok (aos geldiginden beri adam gibi oynayamadım bende. hatam varsa soyleyin).. kısaca eval+anat yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
said:
deviL, 20 August 2003 13:46 tarihinde demiş ki:
tam tersine

formül su sekildedir:
(anat+eval+20) / 2 = defensive wrestling
yani gm anat ve gm eval isen 110 defensive wrestlingin olmus oluyor - bu da 100 wrestlingden daha iyi.
-
eskiden anat+eval olayı varken bile wrestling alan vardı cunku dexi yuksek tutup karsıdaki mage e fizzle yaptırabiliyorlardı ama protection buyusuyle artık fizzle ettirme diye bisey yok (aos geldiginden beri adam gibi oynayamadım bende. hatam varsa soyleyin).. kısaca eval+anat yeterli.

acaba uo.straticste bu formulun oldugu linki yazabilir misiniz ben bulamadım da
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...