Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ben snowbourn dayim,çoğunluğu türk olan bi guildimiz var,guilde katılmak istersen: /tell Caladrin /tell Saudalf bu 2 kişiden 1ine söyleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Guild çok güzel zaten casual ortam da var :) Gelirsen memnun olursun, oyuna alıştıktan sonra kopamayacaksın en azından kendi adıma konuşuyorum :) /tell Jeridan da yapabilirsin, guild masterımız olur kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 dark soul symbelmyne knights damısın? ben shewky bn de ordayım bide mirage sen hangi kinshiptesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Oyun beklentimin çok altında çıktı, acocunt canceeladım. AoC beklemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar