Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 @Half_Cow evet oynarsın ama aynı pc'de 2. bi client kaldırmaz buffbot vs
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yok yaw 2. client açmam. onun için ayrı bi hesap gerekiyordu bildiğim kadarıyla ve o benim için fazla. us de classic ve diğer sunucular arasındaki fark ne?
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 classic sunucularda TOA yok buffların range'i 2000 ve aşırı kalabalık
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 US lancelot da oynuyorum doac u birde pati uo ya basladim dun :)
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Eu Excalibur da oynuyorum 3 aylik bi ara verdim ama donunce oynicam. Eu Avalonda da kiz arkadasim oynuyor :)
Mina Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ya su uste oyniyanlar bir yere toplansada beraber takilsak hani,herkez ayri bir yerde..
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 daoc un kralı burda siz hala daoc diyosunuz unuttunuz gittiniz bea bu arada hep beraber bi oyuna başlıalım gene uo bile olur özledim durlagımı lamer mina mi pisi mi fln da işte hala oynııp çaırmıo dopaçlar :D bu arada be naskerde oynayıp rr11 e yaklaşmıştım :D taaaaa 4 sene önce lol öperim hepinisi konuşalım mesaj atın burdan tellerinizi vs Edit: Kelem Swartz dı nikim belki hatırlayan hatırlar warden :D bu arada wow da warriorumu fln sattım kurtuldum oyunsuzum ve yakında evleniorummmmmmmmmmmmmm BERKOŞŞ
Moss Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 uyuyarak rr 9 olan warden a ben kral demem kardesim =) kuzen devrim ben bi goruselim naparsin ne edersin
Öne çıkan mesajlar