BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 şu son 1 hftayı iyi değerlendiriyorum =Pp cuma günü gitmeden önce konuşucamm...hem daha iyiye gidiorz en azından...anlaşmıştık hatıra hediyesi birbirimize fln diye..gümüş bileklik aldım..bugün öbür çocuuun aldııını tkmadı (hergün takardı) bnm aldııım wardı kolunda çok ümitlendim :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 aşk ve sevgi aramak büyük bi saçmalıktır yani aradıgın kişi nası oluyor onu anlamıyorum ama umarım sevdıgın kişiye kavuşursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 "Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız aklınız bunun neden imkansız olduğunu ispatlamak üzere çalışmaya başlar. Ama bir şeyin yapılabileceğine inandığınızda, gerçekten inandığınızda aklınız onu yapmak üzere çözüm bulmanıza yardım etmek için çalışmaya başlar" demiş Dr.Davit J.Schwartz.. gerisini bilmem ben, [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 00:28 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar